Mötesplatser

Vi anpassar oss efter regeringens nya riktlinjer och har för tillfället enbart ett fåtal mötesplatser tillgängliga. Vi uppdaterar vår webbplats kontinuerligt. Tack för ditt tålamod!

Café Hjärtat
Välkommen till vårt café utanför S:t Görans kyrka för att umgås, prata och fika.
Tid: tisdagar kl. 15.00-17.00
Plats: S:t Görans kyrka
Kontakt: Katarina Boberg, diakoniassistent, 08-545 709 85, katarina.boberg@svenskakyrkan.se

Walk and pray

Längtar du efter att få be tillsammans med andra? Bönerna kan vara allt från din egen bön till skrivna böner. Det behövs inga förkunskaper för att lyfta sitt hjärtas bön till Gud. Du kan be högt eller tyst för dig själv.

Vi möts upp utanför S:t Görans kyrka på måndagar kl. 12.00 och går tillsammans till amfiteatern i Rålambshovsparken för en gemensam bönestund. Alla är varmt välkomna!

Har du frågor, tveka inte att kontakta någon av oss,
präst Lasse Svärd 070-665 80 21 eller
diakoniassistent Katarina Boberg 08-545 70 985

Tid: måndagar kl. 12.00 (obs. inställt 5 april)
Plats: vi möts upp utanför S:t Görans kyrka, Welanders väg 2

Promenadgrupp för dig i sorg
Är eller har du varit med om sorg i ditt liv och vill träffa andra i samma situation är du välkommen att promenera med oss. Vi träffas vid stora trappan för att sedan promenera en timme tillsammans. Vi avslutar promenaden någonstans på Kungsholmen. Ha på dig bekväma promenadskor och kläder efter väder.
Tid: varannan onsdag kl. 14.00-15.00 (jämna veckor 13/1-26/5)
Plats: Arbetargatan 21
Ledare: Hege Marie Korshavn, diakon, 08-441 39 85,
e-post: hege.marie.korshavn@svenskakyrkan.se

Vill du bli volontär?

Många människor vill engagera sig i kyrkan, för sin medmänniska och även för sin egen skull. Som volontär i kyrkan är du en del av en arbetsgemenskap. Är du intresserad av att engagera dig ideellt är du varmt välkommen att höra av dig till våra diakoner nedan.
Kontakt:
Jan Magnusson, 08-617 39 52, jan.magnusson@svenskakyrkan.se