Aktuellt från Västermalms församling

Prenumerera via RSS

Vill ditt barn hänga med oss efter skolan?

Publicerad:

Efter skolan kan det vara skönt att ta det lugnt och hitta på något roligt tillsammans med kompisar. Vi erbjuder kostnadsfria verksamheter för barn 7-13 år.

Stilla mässa i S:t Eriks kapell i februari

Publicerad:

Under våren är S:t Eriks kapell öppet för dig som vill söka stillhet och tid för bön och fira Stilla mässa. Välkommen 5 februari och varannan söndag därefter.

Läs julnumret av Andrum online

Publicerad:

Nu är julnumret av magasinet Andrum på väg att delas ut i brevlådorna på Kungsholmen och Essingeöarna. Du kan också läsa det online.

SVT:s Julkalender 2022: Kronprinsen som försvann, är delvis inspelad i Essinge kyrka

Publicerad:

Den 1 december är det premiär för årets julkalender, Kronprinsen som försvann, som beskrivs som en ”historisk vintersaga i en svunnen tid ”. Och den uppmärksamme kan komma att känna igen sig då vissa delar utspelar sig i Essinge kyrka.

Helig lek

Publicerad:

Vi söker oss ofta till vackra kyrkorum för att låta själen förundras och finna vila. Även barn har behov av återhämtning, menar kaplan Anna Smille. Därför har hon och hennes medarbetare skapat Barnens kapell vid dopfunten i Essinge kyrka.