Västermalms församling

Konserter

Välkommen till ett rikt och spännande konsertutbud.

Musikprogram vintern 2017

Musikmässa
Misa Criolla av Ariel Ramirez. En mässa präglad av Latinamerikanska toner! Rolando Pomo med ensemble, Cantate och Karin Skogberg Ankarmo.
När: Sön 26/11 kl 11.00.

Konsert med Adolf Fredriks musikklasser och kör
När:
Fre 1/12 kl 19.30
Plats: Kungsholms kyrka
Entré

L J U S
En konsert i adventstid med internationellt fokus. Hundramannakör med solister och kompmusiker, ledare Sanna Rogberg. Presentatör Marie Lundeborg.
När: Lör 2/12 kl 16.00 & 18.00.
Plats: S:t Görans kyrka.
Entré: 50 kr. Ungdom t.o.m 18 år fri entré. Entrén går till Svenska kyrkans internationella arbete för barns rätt till trygghet (julkampanjen).

Vi sjunger in advent
Flick- och Gosskören, Karolinakören, Linnékvintetten, Karin Skogberg Ankarmo och Britta Snickars.
När: Sön 3/12 kl. 16.00.

Evensong
Kort musikgudstjänst mitt i veckan. S:t Görans Kammarkör. Olov Risberg dirigent. Gabriella Sjöström orgel. Präst Michael Persson.
När: Ons 6/12 kl 19.00.

Luciamorgon
Slutsålt
Med Musikgymnasiet.
När: Ons 13/12  kl. 07.30.
Entré: Slutsålt.

Luciamorgon
Adolf Fredriks musikklasser
När: onsdag 13/12 kl. 07.30
Plats: S:t Görans kyrka

Luciahögtid
Luciakonsert med barn- och ungdomskör från Västermalms församling samt instrumentalister. Ledare Anna Trensing.
När: Ons 13/12 kl 18.00.

Luciakonsert
Slutsålt

Flick- och Gosskören, Västermalms Ungdomskör, Kammarkören Cantate, Anna Holm och Karin Skogberg Ankarmo. Traditionellt Luciatåg ingår.
När: Ons 13/12 kl 19.00.
Entré: Slutsålt

Musik i midvintertid
Kungsholms kyrkokör under ledning av Britta Snickars.
När: Tor 14/12 kl 19.30.

Julkonserter
Flick- och Gosskören, Kammarkören Cantate, Kungsholms Kyrkokör, Karolinakören, Kungsholmen Gospel, Britta Snickars och Karin Skogberg Ankarmo. Stockholm Concert Orchestra.
När: Lör 16/12 kl 15.00 och 17.00.
Plats: Kungsholms kyrka.
Entré: 50-100 kr. (förköp via ticketmaster.se).

Vi sjunger in Julen
S:t Görans Motett- och Kammarkör. Ensemble ur Stockholms Gosskör. Solist: Marie Alexis. Orkestern Capella Sine Nomine, Gabriella Sjöström organist. Dirigenter Karin Skogberg Ankarmo och Olov Risberg.
När: Sön 17/12 kl 16.00 och 18.00.
Plats: S:t Görans kyrka.
Entré: 50 kr. Ungdom t.o.m 18 år fri entré. Entrén går till Stadsmissionen. (förköp via ticketmaster.se)

Vi sjunger in Julen
Templets Musikkår Frälsningsarmén. Fredrik Råström, dirigent. Essinge kammarkör. Stefan Fred, dirigent. Solist Hannah Holgersson.
När: Sön 17/12 kl 18.00.
Plats: Essinge kyrka.

Noël, noël, noël!!!
Oscar Rutberg, orgel möter Olov Risberg och S:t Görans Kammarkör i en sprakande musikalisk julduell.
När: Lör 6/1 kl 16.00.