- En möjlighet till meningsfullhet, eftertanke och gemenskap.

Konfirmationsläger på stiftsgården i Undersvik sommaren 2019
Dop i Ljusnan

konfirmationsmässor

Återupplev konfirmationsmässorna. Här samlas alla konfirmationsmässor som sänts live från Tibble kyrka.

Vi har alla hamnat i situationer i livet där vi behöver någon som lyssnar. Du behöver inte vara medlem för att ta en kontakt. Du kan ringa direktnumret till Stödlinjen i Täby församling 08-580 035 08 mån-tors kl. 13-16.

Någon att tala med

Livestreamad kvällsmusik varje torsdag kl. 19.30 hela sommaren. Direktsänds från Tibble kyrka utan publik på plats.

Musik i sommarkyrkan

Gudstjänst, digitala konserter och andakter samt pilgrimspromenader

Sommartider

Gudstjänst, digitala konserter och andakter samt pilgrimspromenader

Täby församlings verksamhetsuppföljning för 2019 ligger nu klar, och visar bland annat på att antalet deltagare i gudstjänster ökar.

Antalet deltagare i gudstjänster ökar

Det är ännu för tidigt att säga vilka verksamheter som församlingen kan bjuda in till i samband med höstterminens början. Förhoppningen är förstås att det ska finnas alternativ för gemenskap och samvaro i coronatider. Besked angående ev. höststart för de olika verksamheterna beräknas till sensommaren.

Hur blir höstterminen i Täby församling

Om ett samarbete kring bland annat utåtriktad verksamhet och studier under 1970-1990-talen, berättat av Lillemor Hallin.

Minnen från ett gemensamt projekt mellan olika kristna församlingar i Täby och Danderyd