Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon:+46(8)58003500 E-post till Täby församling

Med dig i centrum

A Mass for peace av Karl Jenkins - Tibble kyrka sön 27 oktober kl. 17

The Armed Man

A Mass for peace av Karl Jenkins - Tibble kyrka sön 27 oktober kl. 17

En trevlig samvaro med prat och gemenskap i samband med söndagens gudstjänster.

Kyrkkaffe på söndag

En trevlig samvaro med prat och gemenskap i samband med söndagens gudstjänster.

Vill du veta vad det innebär att vara ideell medarbetare i Täby församling?Under kvällen går vi igenom grunderna för ideellt arbete. Gamla och nya volontärer träffas och utbyter erfarenheter. Onsd 2 okt 19.00 Tibble kyrka plan 2 sällskapsrummet. Ingen anmälan. Välkommen!

Engagera dig! Tankar om ideellt arbete

Söndagar kl. 15, 16 eller 17 - Täby kyrka - Gribbylunds kapell - Tibble kyrka - S:t Olofs kyrka

Söndagseftermiddag = Musik - Höst 2019

Konstnären Johan Cavalli ställer ut målningar på konstväggen i Tibble kyrkas café 28 september-13 oktober. Varmt välkommen att se utställningen. Johan Cavalli medverkar även i årets Konst i Roslagen.

Konstutställning i Tibble kyrkas café 28/9-13/10

Är du senior och intresserad av att lyssna på andras livsberättelser och dela med dig av dina egna?

Livsnära samtal - Samtal om livet

För ungdomar från årskurs 7 som gillar att sjunga.

Flickkören

För ungdomar från årskurs 7 som gillar att sjunga.

Kyrkofullmäktiges ordförande har efter samråd beslutat att sammanträdet den 18 september 2019 ställs in eftersom de ärenden som finns kan anstå till den 6 nov 2019.

Kyrkofullmäktiges sammanträde inställt

Samtal, föredrag och samvaro på Lindgården i Täby kyrkby hösten 2019