Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon: +46(8)58003500 E-post till Täby församling Webbplats

Med dig i centrum

Söndag 4 september i Täby kyrka

Välj vacker musik till ert Drop in-bröllop

Söndag 4 september i Täby kyrka

Ta med din älskling och kom! Vi har förberett, planerat och dukat borden.

Drop in-bröllop 24 september

Ta med din älskling och kom! Vi har förberett, planerat och dukat borden.

Eftertanke och inspiration i höst

Längtar du efter fördjupning?

Eftertanke och inspiration i höst

Körskolan välkomnar barn och ungdomar från förskoleklass och uppåt som gillar att sjunga. Grupperna övar på måndagar och tisdagar i Tibble kyrka.

Körskolan

Passa på att få hjälp med läxor och skolarbete - ingen kostnad.

Läxhjälp för dig på högstadiet och gymnasiet, på sfi och komvux

Passa på att få hjälp med läxor och skolarbete - ingen kostnad.

Följ med på trevliga bussutflykter med Täby församling. Vi besöker ett par olika resmål varje termin.

Bussutflykter med Täby församling

Barnrytmik med sång och musik för de minsta. Anmäl dig och ditt barn nu! Både svenska och engelska grupper.

Barnrytmik

Sång och musik för barn och föräldrar. Kom och var med i våra populära föreställningar med sång, teater, rörelse och berättelser.

Allsångsteater

Aktuellt från Täby församling

I Täby församlings diakonala arbete står människan och människans livsvillkor i centrum.

Diakoni - kyrkans sociala arbete

Kyrkohandboken beskriver vilka moment som ska ingå i en gudstjänst. Dopgudstjänster, vigselgudstjänster, högmässor och andra gudstjänster har alla sin egen utformning.

Arbetet med den nya kyrkohandboken

Aktuellt från Täby församling

Dop, bröllop och begravning.

Livets skeden

Dop, bröllop och begravning.

Kyrkorna är från olika tidsepoker och har alla sin egen historia och tillkomst. Läs om kyrkorna och se bilder från golv till tak.

Kyrkor och kapell

Efter ett dödsfall kan man ha många funderingar kring bland annat gravsättning, gravskick och gravrättsinnehavare.

Begravningsplatserna

Du som är medlem i Täby församling får tillgång till en mängd tjänster, och stöder också verksamheter som betyder mycket för många.

Medlem

Telefon, bokningar, e-post, adresser, medlemskap, personal, SWISH-nummer.

Telefon, bokningar, e-post, adresser, medlemskap, personal, SWISH-nummer.