- En möjlighet till meningsfullhet, eftertanke och gemenskap.

Livesändningar varje vecka, hela sommaren.

Streamade konserter och konfirmationsmässor

Livesändningar varje vecka, hela sommaren.

I stort vemod,
Michael Öjermo, kyrkoherde

Yvonne Wadman avliden

Täby församlings medarbetare Yvonne Wadman avled den 27 juli, efter en tids sjukdom, omgiven av sin familj. Yvonne har i många år varit kyrkvaktmästare i Täby kyrka, som hon vårdat sig om både som det kulturhistoriska minne det är och som levande gudstjänstrum. Med fast och vänlig hand har hon lotsat präster, musiker, kyrkvärdar, anhöriga vid kyrkliga handlingar och gudstjänstdeltagare genom livets stora händelser och de många söndagarnas varliga lunk. Våra tankar går till maken Erik och familjen. Vi innesluter Yvonne i våra förböner och ber att Herren ger henne sin frid och låter det eviga ljuset lysa för henne. I stort vemod, Michael Öjermo, kyrkoherde

Här kan du se alla våra digitala andakter. Andakterna publiceras också på vår Facebooksida, Instagram och Youtube. Sök på Täby församling på sociala medier. Vi publicerar en ny andakt varje söndag kl 10.00.

Digitala andakter

Livestreamad kvällsmusik varje torsdag kl. 19.30 hela sommaren. Direktsänds från Tibble kyrka utan publik på plats.

Musik i sommarkyrkan

Det är ännu för tidigt att säga vilka verksamheter som församlingen kan bjuda in till i samband med höstterminens början. Förhoppningen är förstås att det ska finnas alternativ för gemenskap och samvaro i coronatider. Besked angående ev. höststart för de olika verksamheterna beräknas till sensommaren.

Hur blir höstterminen i Täby församling

Från och med den 1 september 2020 erbjuder Täby församling återigen minnesstunder på Täby gård. Maximalt antal personer är 35 och menyn är något begränsad.

Minnesstunden