- En möjlighet till meningsfullhet, eftertanke och gemenskap.

Söndagen 2 maj med Emelie Björling
 Präst och Maria Sundbäck diakon. Musiker från Täby församling.

Digital andakt med tema Att växa i tro

Söndagen 2 maj med Emelie Björling Präst och Maria Sundbäck diakon. Musiker från Täby församling.

Konfirmationsläger på stiftsgården i Undersvik sommaren 2019

Vill du konfirmeras nästa år?

Anmälan till konfirmation 2022 öppnar i början av september. Håll utkik efter anmälningsformuläret här på webben.

Vill du göra en insats för demokratin? Vill du vara med och hjälpa andra i ett trevligt sammanhang? I september är det kyrkoval och Täby församling söker dig som vill vara med och hjälpa till.

Bli valförrättare eller valvärd

Öppen kyrka och verksamhet i kyrkorna i Täby församling. Begränsat utbud på grund av  förbud mot att anordna allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än åtta deltagare. Vi visar hänsyn och håller säkerhetsavstånd. >>

Kalendarium för Täby församling

Öppen kyrka och verksamhet i kyrkorna i Täby församling. Begränsat utbud på grund av förbud mot att anordna allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än åtta deltagare. Vi visar hänsyn och håller säkerhetsavstånd. >>