Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon: +46(8)58003500 E-post till Täby församling Webbplats

Med dig i centrum

Ta med din älskling och kom! Vi har förberett, planerat och dukat borden.

Drop in-bröllop 30 september

Ta med din älskling och kom! Vi har förberett, planerat och dukat borden.

Täby församlings kyrkoherde Michael Öjermo reflekterar kring den senaste tidens allvarliga händelser som oroar många

Flera allvarliga våldsbrott har inträffat. I Barcelona i Spanien. I Åbo i Finland. I Sverige.

Tio torsdagskvällar under hösten - anmäl dig nu!

Lär dig måla ikoner-Kurs i ikonmåleri

Tio torsdagskvällar under hösten - anmäl dig nu!

Tre dagar av tystnad på Täby församlings kursgård på Väddö 15-17 september

Tredagarsretreat på Karlberg

Tre dagar av tystnad på Täby församlings kursgård på Väddö 15-17 september

Alla medlemmar i Svenska kyrkan som senast på valdagen fyller 16 år har möjlighet att påverka hur Svenska kyrkan ska styras.

Kyrkoval 17 september 2017

Här kan du läsa om vad de olika nomineringsgrupperna i Täby församling tycker

Nomineringsgrupper

Här kan du läsa om vad de olika nomineringsgrupperna i Täby församling tycker

Ceremonibyggnaden Stillheten finns på Södra begravningsplatsen. Det är en ceremonibyggnad utan religiösa symboler.

Stillheten

Täby kyrka i Täby kyrkby byggdes vid mitten av 1200-talet. På 1480-talet försåg Albertus Pictors verkstad väggar och valv med målningar.

Täby kyrka

Kyrkogårdsbuss till begravningsplatserna i Täby kyrkby. På alla helgons dag avgår bussen kl. 9.00 från Roslags Näsby. Här finns färdvägen.

Kyrkogårdsbuss

Genom Jourhavande präst erbjuder Svenska kyrkan akut samtals- och krisstöd via telefon, chatt och digitalt brev.

Telefon, bokningar, e-post, adresser, medlemskap, personal, SWISH-nummer.

Telefon, bokningar, e-post, adresser, medlemskap, personal, SWISH-nummer.