- En möjlighet till meningsfullhet, eftertanke och gemenskap.

Kampanjbild från filmer för lansering av Act Svenska kyrkan 2019

Stöd ACT Svenska kyrkans viktiga projekt för människor över hela världen.

ACT Svenska kyrkans insamling till internationell hjälpverksamhet - Fasteinsamlingen - inleds nu och pågår till den 28 mars. Var med och hjälp till med ett bidrag. >>

Är du intresserad av att lyssna på andras livsberättelser och dela med dig av dina egna?

Livsnära samtal - Samtal om livet.

Själva klockan är gjuten av Bergholz gjuteri 1967 med inskriptionen: Öppna ditt hjärta i bön och bot, upplåt vart hemligt rum. Red dig att taga guds son emot, tro evangelium. Himmelriket är nära. (Psalm 39:3)

Klockstapeln vid Näsbyparks kyrka är formgiven av arkitekten Rune Monö.

En önskan finns hos många att åter få fira nattvard. Möjlighet till en enkel nattvard finns nu både för dig som är van gudstjänstfirare och dig som är ny i kyrkan.

Möjlighet till enkel nattvard.

Det var boende i Näsbypark som var drivande i att en kyrka skulle byggas där, centralt intill Näsbyparks centrum.>>

En efterlängtad kyrka.

Öppen kyrka är en möjlighet att komma till kyrkan, tända ett ljus och sitta ned en stund. Samtliga tider finns i kalendariet här på webben. Vi håller säkerhetsavstånd och visar hänsyn till varandra. Antal personer i kyrkan får högst vara åtta åt gången, allt enligt allmänna beslut och rekommendationer med anledning av coronapandemin. Varmt välkommen!

Öppen kyrka på söndagar och vardagar.

De nya begravningstiderna är kl. 10, 12.30 och 14.30 i samtliga kyrkor i församlingen och gäller tisdagar, torsdagar och fredagar. På onsdagar gäller endast tiden kl. 14.30.

Ändrade begravningstider i Täby församling.

Måndag kl. 10-15 med lunchstängt kl. 12-13.
Tisdag kl. 10-15 med lunchstängt kl. 12-13.
Onsdag kl. 13-15.
Torsdag kl. 10-15 med lunchstängt kl. 12-13.
Fredag kl. 10-15 med lunchstängt kl. 12-13.
Gäller från 5/1 och tills vidare.

Nya öppettider för reception och bokning i Täby församling.

Måndag kl. 10-15 med lunchstängt kl. 12-13. Tisdag kl. 10-15 med lunchstängt kl. 12-13. Onsdag kl. 13-15. Torsdag kl. 10-15 med lunchstängt kl. 12-13. Fredag kl. 10-15 med lunchstängt kl. 12-13. Gäller från 5/1 och tills vidare.

Du får nyheter om vad som händer i Täby församling och en inblick i kyrkoherdens olika uppdrag. Klicka här och fyll i din e-postadress >>

Få kyrkoherdens veckobrev varje fredag.