- En möjlighet till meningsfullhet, eftertanke och gemenskap.

Det var boende i Näsbypark som var drivande i att en kyrka skulle byggas där, centralt intill Näsbyparks centrum.>>

En efterlängtad kyrka

Själva klockan är gjuten av Bergholz gjuteri 1967 med inskriptionen: Öppna ditt hjärta i bön och bot, upplåt vart hemligt rum. Red dig att taga guds son emot, tro evangelium. Himmelriket är nära. (Psalm 39:3)

Klockstapeln vid Näsbyparks kyrka är formgiven av arkitekten Rune Monö

Tisdagar kl. 14 från fyra olika kyrkor, cirka 2-3,5 km. Vi promenerar tillsammans med hänsyn och säkerhetsavstånd även utomhus.

Pilgrimspromenader

Välkommen att se på söndagens inspelade andakt i din dator, IPad eller telefon. Andakterna är inspelade i Tibble kyrka och kommer ut på söndagar Kl. 10.00.

Fira gudstjänst hemma