- En möjlighet till meningsfullhet, eftertanke och gemenskap.

Öppen kyrka är en möjlighet att komma till kyrkan, tända ett ljus och sitta ned en stund. Samtliga tider finns i kalendariet här på webben. Vi håller säkerhetsavstånd och visar hänsyn till varandra. Antal personer i kyrkan får högst vara åtta åt gången, allt enligt allmänna beslut och rekommendationer med anledning av coronapandemin. Varmt välkommen!

Öppen kyrka på söndagar och vardagar.

Öppen kyrka och verksamhet i kyrkorna i Täby församling. Begränsat utbud på grund av  förbud mot att anordna allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än åtta deltagare. Vi visar hänsyn och håller säkerhetsavstånd. >>

Kalendarium för Täby församling.

Öppen kyrka och verksamhet i kyrkorna i Täby församling. Begränsat utbud på grund av förbud mot att anordna allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än åtta deltagare. Vi visar hänsyn och håller säkerhetsavstånd. >>

Här finns församlingens kyrkor och kapell samt Stillheten och Täby gård filmade från insidan - från golv till tak.>>

Panoramabilder .

De nya begravningstiderna är kl. 10, 12.30 och 14.30 i samtliga kyrkor i församlingen och gäller tisdagar, torsdagar och fredagar. På onsdagar gäller endast tiden kl. 14.30.

Ändrade begravningstider i Täby församling.

Måndag kl. 10-15 med lunchstängt kl. 12-13.
Tisdag kl. 10-15 med lunchstängt kl. 12-13.
Onsdag kl. 13-15.
Torsdag kl. 10-15 med lunchstängt kl. 12-13.
Fredag kl. 10-15 med lunchstängt kl. 12-13.
Gäller från 5/1 och tills vidare.

Nya öppettider för reception och bokning i Täby församling.

Måndag kl. 10-15 med lunchstängt kl. 12-13. Tisdag kl. 10-15 med lunchstängt kl. 12-13. Onsdag kl. 13-15. Torsdag kl. 10-15 med lunchstängt kl. 12-13. Fredag kl. 10-15 med lunchstängt kl. 12-13. Gäller från 5/1 och tills vidare.

Du får nyheter om vad som händer i Täby församling och en inblick i kyrkoherdens olika uppdrag. Klicka här och fyll i din e-postadress >>

Få kyrkoherdens veckobrev varje fredag.