- En möjlighet till meningsfullhet, eftertanke och gemenskap.

Svenska kyrkans flagga mot blå himmel

Digital andakt med tema Hjälparen kommer

Söndagen 16 maj med Magdalena Hedman Präst och Regina Persson diakon. Musiker från Täby församling.

Konfirmationsläger på stiftsgården i Undersvik sommaren 2019

Vill du konfirmeras nästa år?

Anmälan till konfirmation 2022 öppnar i början av september. Håll utkik efter anmälningsformuläret här på webben.

Vill du göra en insats för demokratin? Vill du vara med och hjälpa andra i ett trevligt sammanhang? I september är det kyrkoval och Täby församling söker dig som vill vara med och hjälpa till. >>

Bli valförrättare eller valvärd

Själva stommen till kyrkobyggnaden var från början Kristinebergs kapell, som transporterades över till Viggbyholm från S:t Görans församling i Stockholm, och ritades om av arkitekten Evert Milles. Klockstapeln framför kyrkan hörde tidigare till Grindtorpskyrkan, varifrån den flyttades 1973.

Den 16 november 1941 invigdes S:t Olofs kyrka