- En möjlighet till meningsfullhet, eftertanke och gemenskap.

Guidning i Täby kyrka.

Kunnig guidning i Täby kyrka och visning av Albertus Pictors medeltida målningar som många besökare har ett stort intresse för. Varje måndag under sommaren. >>

Sommarcafé.

Trevlig sommarsamvaro på Täby församlings utomhuscaféer. Vi träffas, pratar och fikar tillsammans. Lindgårdens uteplats på måndagar kl. 10-12. Tibble kyrkas takterrass på tisdagar kl.10-12. Gribbylunds trädgård på torsdagar kl. 13-15. Varmt välkommen! Ingen föranmälan - det är bara att komma och vara med.

Lördagsmusik i Näsbyparks kyrka .

Lördagsmusiken i Näsbyparks kyrka startar för hösten den 18/9. På programmet bland annat folkmusik, barockmusik, Mozart och Villa-Lobos>>

Konfirmationsläger på stiftsgården i Undersvik sommaren 2019

Vill du konfirmeras nästa år?

Anmälan till konfirmation 2022 öppnar i början av september. Håll utkik efter anmälningsformuläret här på webben.

Konfirmation.

Konfirmation 2021: Några platser finns kvar – Information till dig som har en plats i någon grupp >>

Efterlyses: Dopminnen till en utställning om dopet i samband med S:t Olofs jubileum.

S:t Olofs kyrka fyller 80 år. Har du eller någon du känner dopminnen från S:t Olofs kyrka? Vill du dela med dig genom att låna ut ett eller flera foton, kanske en dopklänning eller skriven berättelse som har anknytning till dophögtider från gångna år i S:t Olofs kyrka? Inlämning sker i höst.

Nomineringsgrupper

Här kan du läsa om vad de olika nomineringsgrupperna i Täby församling tycker.>>

Kyrkoval 19 september 2021

I Svenska kyrkan är det val vart fjärde år. I kyrkovalet väljer du de personer som ska få förtroendet att styra kyrkan de kommande fyra åren.>>