- En möjlighet till meningsfullhet, eftertanke och gemenskap.

Cancelled services, concerts and activities

The services of the parish of Täby and all the parishes in the diocese of Stockholm are cancelled until further notice according to a decision by Bishop Andreas Holmberg. This is due to the continuing propagation of the virus covid-19. Exceptions: Services associated to baptism, wedding and funerals will continue as planned. However, all concerts are cancelled as well as all other activities arranged by the parish of Täby.

Här hittar du mycket av det som händer i kyrkorna i Täby församling: gudstjänster, musik, föredrag och sammankomster med mera.

Kalendarium för Täby församling

Täby församling välkomnar dig att kontakta diakon eller präst för ett telefonsamtal. Ring växeln 08-580 035 00, må-fr kl. 9-12 och 13-16. Jourhavande präst finns tillgänglig alla dagar kl. 17-08 via 112 och chatt kl. 20-24.

Har du tankar och funderingar som du bär på

Cancelled services, concerts and activities

Tips, aktuella inslag, bilder och film på Facebook och Instagram
(tabyforsamling).

Följ Täby församling i sociala medier

Tips, aktuella inslag, bilder och film på Facebook och Instagram (tabyforsamling).

Genom Jourhavande präst erbjuder Svenska kyrkan akut samtals- och krisstöd via telefon, chatt och digitalt brev.