Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon:+46(8)58003500 E-post till Täby församling

- En möjlighet till meningsfullhet, eftertanke och gemenskap.

Information kommer att finnas på kyrkornas bokbord och här på hemsidan. Datum för bussutflykterna är 24 april, 15 maj och 12 juni.

Program för vårens bussutflykter blir klart i början av mars

Söndag 23 februari kl. 16 Gribbylunds kapell. Åsa Harald, violin
Eva Karpe, piano.

Söndagseftermiddag=Musik i Gribbylunds kapell

Söndag 23 februari kl. 16 Gribbylunds kapell. Åsa Harald, violin Eva Karpe, piano.

Danuta Nedzi och Sara Blomgren Rydén svarar på alla frågor som rör begravningsverksamheten.

Kyrkogårdskontoret i Täby kyrkby

Det är en stark ökning av kollekten sedan förra året. Julbasarerna i S:t Olof och Gribbylund bidrog till insamlingen med cirka 10 000 kronor var.​

Kollekten under julinsamlingen till ACT från Täby församling blev 134 900 kronor

Trevlig samvaro en onsdag i månaden.
Program för våren 2020 - musik, sång och föredrag.

Café Kapellgården

Trevlig samvaro en onsdag i månaden. Program för våren 2020 - musik, sång och föredrag.

Letar du efter fördjupning? Ett sammanhang? Pilgrimsvandringar? Eller kanske diskussionsgrupper?

Tanke och tro i Täby