- En möjlighet till meningsfullhet, eftertanke och gemenskap.

Livestreamad kvällsmusik varje torsdag kl. 19.30 hela sommaren. Direktsänds från Tibble kyrka utan publik på plats.

Musik i sommarkyrkan

Det är ännu för tidigt att säga vilka verksamheter som församlingen kan bjuda in till i samband med höstterminens början. Förhoppningen är förstås att det ska finnas alternativ för gemenskap och samvaro i coronatider. Besked angående ev. höststart för de olika verksamheterna beräknas till sensommaren.

Hur blir höstterminen i Täby församling

Från och med den 1 september 2020 erbjuder Täby församling återigen minnesstunder på Täby gård. Maximalt antal personer är 35 och menyn är något begränsad.

Minnesstunden