Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon: +46(8)58003500 E-post till Täby församling Webbplats

Med dig i centrum

Vi söker en mogen och erfaren ledare som vill sprida glädje och skapa ett gott samarbetsklimat.

Täby församling söker kyrkoherde

Det finns flera olika alternativ för gravplatser på begravningsplatserna i Täby. Kyrkogårdsförvaltningen ger råd vid val av gravplats.

Välja gravplats

Vi söker dig som vill bygga långsiktiga relationer och som kan kommunicera med ungdomar utifrån vad som är relevant i deras liv.

Täby församling söker ungdomspräst

Bli volontär på Prata svenska-caféet. Dela med dig av dina kunskaper om det svenska samhället och språket.

Prata svenska-café

Alla alternativ finns här! Tid och plats för sommarläger, vinterläger och höst-till-vår-grupp.

Konfirmation 2017

S:t Olofs kyrka lördag 15 oktober kl. 9-15.

Retreat - En dag med tyst gemenskap

S:t Olofs kyrka lördag 15 oktober kl. 9-15.

Barnrytmik med sång och musik för de minsta. Anmäl dig och ditt barn nu! Både svenska och engelska grupper.

Barnrytmik

Sång och musik för barn och föräldrar. Kom och var med i våra populära föreställningar med sång, teater, rörelse och berättelser.

Allsångsteater

Aktuellt från Täby församling

I Täby församlings diakonala arbete står människan och människans livsvillkor i centrum.

Diakoni - kyrkans sociala arbete

Kyrkohandboken beskriver vilka moment som ska ingå i en gudstjänst. Dopgudstjänster, vigselgudstjänster, högmässor och andra gudstjänster har alla sin egen utformning.

Arbetet med den nya kyrkohandboken

Aktuellt från Täby församling

Dop, bröllop och begravning.

Livets skeden

Dop, bröllop och begravning.

Kyrkorna är från olika tidsepoker och har alla sin egen historia och tillkomst. Läs om kyrkorna och se bilder från golv till tak.

Kyrkor och kapell

Efter ett dödsfall kan man ha många funderingar kring bland annat gravsättning, gravskick och gravrättsinnehavare.

Begravningsplatserna

Du som är medlem i Täby församling får tillgång till en mängd tjänster, och stöder också verksamheter som betyder mycket för många.

Medlem

Telefon, bokningar, e-post, adresser, medlemskap, personal, SWISH-nummer.

Telefon, bokningar, e-post, adresser, medlemskap, personal, SWISH-nummer.