- En möjlighet till meningsfullhet, eftertanke och gemenskap.

Äntligen dags för dop

Fick dopet skjutas upp på grund av pandemin? Nu finns möjlighet att träffas i kyrkan med släkt och vänner. Täby församling följer de nya rekommendationerna från och med 1 juni. Ring och boka nu! Direkttelefon till bokningen: 08-580 035 05. Telefontider: Mån, tis, tors och fred kl. 10-15 med lunchstängt kl. 12-13 samt ons kl. 13-15 eller mejla till reception.taby@svenskakyrkan.se.

Dags för kyrkbröllop

Nu finns möjlighet att träffas för ett riktigt kyrkbröllop med anhöriga och vänner samlade. Täby församling följer de nya rekommendationerna från och med 1 juni. Ring och boka nu! Direkttelefon till bokningen: 08-580 035 05. Telefontider: Mån, tis, tors och fred kl. 10-15 med lunchstängt kl. 12-13 samt ons kl. 13-15 eller mejla till reception.taby@svenskakyrkan.se.

Guidning i Täby kyrka.

Kunnig guidning i Täby kyrka och visning av Albertus Pictors medeltida målningar som många besökare har ett stort intresse för. Varje måndag under sommaren. Start 28/6.>>

Sommarcafé.

Trevlig sommarsamvaro på Täby församlings utomhuscaféér. Vi träffas, pratar och fikar tillsammans. Lindgårdens uteplats på måndagar kl. 10-12. Tibble kyrkas takterrass på tisdagar kl.10-12. Gribbylunds trädgård på torsdagar kl. 13-15. Varmt välkommen! Ingen föranmälan - det är bara att komma och vara med.

Pilgrimspromenader.

Tisdagar kl. 14 från fyra olika kyrkor, cirka 2-3,5 km. Vi promenerar tillsammans med hänsyn och säkerhetsavstånd även utomhus.>>

Konfirmationsläger på stiftsgården i Undersvik sommaren 2019

Vill du konfirmeras nästa år?

Anmälan till konfirmation 2022 öppnar i början av september. Håll utkik efter anmälningsformuläret här på webben.

I sommar döps 70 konfirmander.

Konfirmandsommaren står för dörren. Högtidligt och festligt döps ett 70-tal konfirmander under sommarens läger. Lägren kommer att genomföras med stor hänsyn till gällande restriktioner.

Efterlyses: Dopminnen till en utställning om dopet i samband med S:t Olofs jubileum.

S:t Olofs kyrka fyller 80 år. Har du eller någon du känner dopminnen från S:t Olofs kyrka? Vill du dela med dig genom att låna ut ett eller flera foton, kanske en dopklänning eller skriven berättelse som har anknytning till dophögtider från gångna år i S:t Olofs kyrka? Inlämning sker i höst.

Kyrkoval 19 september 2021

I Svenska kyrkan är det val vart fjärde år. I kyrkovalet väljer du de personer som ska få förtroendet att styra kyrkan de kommande fyra åren.>>

Nomineringsgrupper

Här kan du läsa om vad de olika nomineringsgrupperna i Täby församling tycker