Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon:+46(8)58003500 E-post till Täby församling

Med dig i centrum

Håll ut! Inbjudningar till konfirmation med församlingens alla alternativ kommer i brevlådan i början av maj. I samband med det öppnar anmälan.

Årets inbjudan till konfirmation skickas ut i början av maj

Fyra onsdagskvällar som går på djupet. Kom och prova på! Tibble kyrka varannan onsdagkväll.

Meditation och andlig vägledning

Fredagen den 26 april kl. 15: Kulturtimme med filmvisning. Filmer om Vilhelm Moberg och Karin Boye, av filmaren Roger Persson.

Kulturtimmar i Näsbyparks kyrka