Foto: Kristina Strand Larsson/OKON

Samtal och stöd

I olika situationer och skeden i livet kan man behöva någon att tala med.

I olika situationer och skeden i livet kan man behöva någon att tala med. Vi erbjuder samtal, råd och stöd. Vi har tystnadsplikt.

Någon att tala med

Vi har alla hamnat i situationer i livet där vi behöver någon som lyssnar. Du behöver inte vara medlem för att ta en kontakt. Du kan ringa direktnumret till Samtalslinjen i Täby församling 08-580 035 08 helgfri tisdag och fredag kl. 9-12.

Kontakta någon av församlingens diakoner via Täby församlings växel tel. 580 035 00 eller vänd dig direkt till en diakon via mejl eller telefon.

Inom Täby församling finns också Dagens präst som nås via växeln, tel. 08-580 035 00. Dagens präst svarar på frågor som har med gudstjänster och kyrkliga handlingar att göra samt medlemskap i Svenska kyrkan.

Alla dagar kl. 21-06 finns möjlighet att kontakta Jourhavande präst. Här kan du läsa mer om hur du kan kontakta Jourhavande präst >>