Ungdomskören

Är du intresserad av att börja sjunga i kör? Eller har du sjungit i kör förut? Är du 15-20 år? Anmäl dig nu!

Röstteknik och konserter med professionella musiker

En gång i veckan under terminerna är det repetitioner (utom på loven).
Vi kommer att arbeta med röstteknik och framställning och utveckla dessa färdigheter i kören. Kören medverkar i gudstjänster och konserter, och då tillsammans med professionella musiker.

Körresor

Varje år reser vi på en spännande körresa till något fint ställe där vi uppträder och har kul tillsammans.

Repetitioner

Repetitioner startar torsdagen den 3 september Men det är möjligt att starta senare i höst. Vi övar på torsdagar kl. 16.45-17.45 i körsalen i Tibble kyrka, precis intill Täby centrum. För en plats i kören krävs ett enklare körprov. Det går ut på att ”härma” toner från pianot samt att sjunga en liten visa. Du får mer information när du hör av dig.  Anmäl dig gärna redan nu via mejl.

Under repetitionerna följer vi folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller avstånd till varandra.

Anmäl dig nu!

Välkommen att höra av dig med din anmälan till mig, körledarare Jesper Tylöskog!
Mejla eller ring nu!
jesper.tyloskog@svenskakyrkan.se