Foto: Alex & Martin/IKON

Barn & Unga

Roliga aktiviteter för små och stora barn. Konfirmation och ledarutbildning för ungdomar.

Diskussioner, aktiviteter, segling, läger och prat om livets stora frågor.

Öppna förskolan

På Öppna förskolan träffas föräldrar och barn i en trygg och trivsam miljö för att leka, umgås och lära känna varandra och kyrkan.

Allsångsteater för allmänheten

Föreställningar med sång, teater, rörelse och berättelser för barn och föräldrar.

Körskolan

Flickor och pojkar från förskoleklass är varmt välkomna till Körskolan i Tibble kyrkas lokaler.

Flickkören

Flickor 13-25 år. Välkommen att anmäla dig.

Ungdomskören

Är du intresserad av att börja sjunga i kör? Eller har du sjungit i kör förut? Är du 13-19 år? Välkommen att anmäla dig!

Kyrkan och skolan

Täby församling vänder sig till barn och ungdomar från förskoleklass till och med gymnasium.

Teater för skolan

Teater för livet - En serie med fem olika föreställningar för förskoleklass till årskurs 5. Spelåret 2022-2023.

Vi åker på läger

Vi åker ständigt på läger. Hela somrarna är det konfirmationsläger och under terminerna åker vi på helgläger och läger på loven. Vi åker främst till lägergården Karlberg, som är församlingens egen gård. Den ligger på Väddö.

Diskussioner, aktiviteter, segling, läger och prat om livets stora frågor.

Ledarutbildning för ungdomar

Täby församling har en ledarutbildning för ungdomar som konfirmerats i församlingen. Efter tre terminer kan man söka jobb som lägerledare.

Några barn i mjukiskläder leker med bilar på golvet.

Pedagoger

Konfirmation, barnverksamhet, läger och kurser i kristen tro: Här finns kontaktuppgifter till församlingens pedagoger, som har många arbetsfält med lärandet i centrum.

Svenska Kyrkans Unga

Svenska Kyrkans Unga i Täby har c:a 500 medlemmar. SKU arrangerar läger, cafékvällar, ungdomsmässor med mera.