Allsångsteater för förskolor i Täby

Tyvärr måste utomhusföreställningarna ställas in på grund av nya restriktioner gällande coronapandemin. Nu finns det en filmad version av föreställningen att se.

På grund av nya restriktioner för att begränsa smittspridningen av covid-19 blev vi tvungna att ställa in vandringsföreställningen ”Upptäck julen”.

Men här kan ni se en filmad version av föreställningen. Skriv gärna till oss och berätta vad ni tyckte om den eller om ni har några frågor.

Välkommen att mejla oss här! >>

Vi hoppas att vi snart får spela teater för er igen. God jul!

Samtliga föreställningar är tyvärr inställda.

Föreställningarna utomhus vid Gribbylunds kapell, vid Lindgården i Täby kyrkby och vid S:t Olofs kyrka i Viggbyholm ställs tyvärr in på grund av nya restriktioner med anledning av coronapandemin.

Berätta gärna vad du tyckte om teatern

Det här är Allsångsteater för förskolebarn:

Just nu har vi uppehåll i Allsångsteatern på grund av restriktioner från Folkhälsomyndigheten. Vi avvaktar utvecklingen och ändringar kan komma längre fram.

I vanliga fall är det föreställningar med sång, musik, rörelse och berättelser för förskolebarn där barnen själva får delta.
Allsångsteatern är kostnadsfri och finansieras av kyrkoavgiften. Speltid c:a 45 min.