Foto: Christina Dagberger

Allsångsteater för förskolor i Täby

Just nu har vi uppehåll i Allsångsteatern på grund av restriktioner i samband med coronapandemin. Vi avvaktar utvecklingen och ändringar kan komma längre fram.

Hej alla barn och vuxna!

Snart är påsken här och vi som brukar spela Allsångsteater saknar vår fina publik.

Nu har vi en idé: Kanske några barn vill skicka ett foto till oss, på sådant de skapat. Vi håller nämligen på att spela in en film, med delar ur föreställningen ”Traditioner vid vår och påsk”. De bilder som skickas till oss, kommer finnas med i filmen (i ett av påskäggen)

Låter det roligt? Mejla i så fall materialet till oss senast fredag 16 april. Ja, filmen kommer alltså bli klar först efter påsk. Vi skickar en notis när den är färdig och har lagts ut på Täby församlings hemsida.

Nu finns det alltså gott om tid för barnen att rita, måla, pyssla, baka osv. Kanske blir det bilder på vårtecken - växter eller djur, eller kanske något påskmotiv.

Glad påsk önskar Andreas, Eva och Veronika

Mejladress: taby.allsangsteater@svenskakyrkan.se

På grund av nya restriktioner för att begränsa smittspridningen av covid-19 blev vi tvungna att ställa in vandringsföreställningen ”Upptäck julen”.

Men här kan ni se en filmad version av föreställningen. Skriv gärna till oss och berätta vad ni tyckte om den eller om ni har några frågor.

Välkommen att mejla oss här! >>

Vi hoppas att vi snart får spela teater för er igen. God jul!

Berätta gärna vad du tyckte om teatern

Det här är Allsångsteater för förskolebarn:

Just nu har vi uppehåll i Allsångsteatern på grund av restriktioner från Folkhälsomyndigheten. Vi avvaktar utvecklingen och ändringar kan komma längre fram.

I vanliga fall är det föreställningar med sång, musik, rörelse och berättelser för förskolebarn där barnen själva får delta.
Allsångsteatern är kostnadsfri och finansieras av kyrkoavgiften. Speltid c:a 45 min.