Foto: Christina Dagberger

Allsångsteater för förskolor i Täby

Allsångsteatern ger nu ”privata” föreställningar för enskilda förskolor/förskolegrupper.

Intresset för Allsångsteatern har glädjande nog varit mycket stort, vilket gjort att alla föreställningar nu är fullbokade. Det kan finnas möjlighet till extraföreställningar av allsångsteatern ”Frukt och grönsaker” någon vecka efter de ordinarie.

Om intresse finns, kontakta snarast oss som jobbar med Allsångsteatern via mejl taby.allsangsteater@svenskakyrkan.se

Välkomna att höra av er!

Frågor?

Kontakta gärna Allsångsteatern på mejladressen: taby.allsangsteater@svenskakyrkan.se

På grund av nya restriktioner för att begränsa smittspridningen av covid-19 blev vi tvungna att ställa in vandringsföreställningen ”Upptäck julen”.

Men här kan ni se en filmad version av föreställningen. Skriv gärna till oss och berätta vad ni tyckte om den eller om ni har några frågor.

Välkommen att mejla oss här! >>

Vi hoppas att vi snart får spela teater för er igen. God jul!

Berätta gärna vad du tyckte om teatern

Det här är Allsångsteater för förskolebarn:

Föreställningar med sång, musik, rörelse och berättelser för förskolebarn där barnen själva får delta.
Allsångsteatern är kostnadsfri och finansieras av kyrkoavgiften. Speltid c:a 45 min.