Foto: Christina Dagberger

Allsångsteater för allmänheten

I höst blir det allsångsteater för allmänheten igen. Lokalerna är anpassade efter rekommendationer gällande covid-19.

Intresset för Allsångsteatern har glädjande nog varit mycket stort, vilket gjort att alla föreställningar nu är fullbokade. Det kan finnas möjlighet till extraföreställningar av allsångsteatern ”Frukt och grönsaker” någon vecka efter de ordinarie.
Om intresse finns, kontakta snarast oss som jobbar med Allsångsteatern via mejl taby.allsangsteater@svenskakyrkan.se

Max 45 personer i publiken.
Bestämda platser med minst 1,5 m avstånd till andra familjer/sällskap.
Högst 8 personer per bokat sällskap (som vill sitta tillsammans).

Frågor?

Kontakta gärna Allsångsteatern på taby.allsångsteater@svenskakyrkan.se

På grund av nya restriktioner för att begränsa smittspridningen av covid-19 blev vi tvungna att ställa in vandringsföreställningen ”Upptäck julen”.

Här kan ni se en filmad version av föreställningen. Skriv gärna till oss och berätta vad ni tyckte om den eller om ni har några frågor.

Välkommen att mejla oss här! >>

Vi hoppas att vi snart får spela teater för er igen. God jul!

Det här är Allsångsteatern:

Sång, teater, rörelse och berättelser för barn och föräldrar. Passar bäst för barn 2-7 år, men alla är välkomna. Speltid c:a 45 min.
Allsångsteatern är kostnadsfri och finansieras av kyrkoavgiften.

Plats: Tibble församlingsbyggnad, Täbysalen plan 2, Attundavägen 3 i Täby.

Information för förskolor

Förskolorna i Täby får en särskild inbjudan till Allsångsteatern för förskolor, och erbjuds föreställningar under andra dagar.