Inställt: Allsångsteater för allmänheten

Tyvärr måste utomhusföreställningarna ställas in på grund av nya restriktioner gällande coronapandemin.

Tyvärr måste utomhusföreställningen Upptäck julen ställas in på grund av nya restriktioner gällande coronapandemin.

Under november och december brukar vi bjuda in till allsångsteatern ”Traditioner vid advent och jul”. I år kan vi tyvärr inte spela föreställningarna p.g.a. covid-19, ej heller den planerade utomhusföreställningen Upptäck julen.

Vi är mycket ledsna över detta, och hoppas att vi kan ses snart igen, vid en annan föreställning, förhoppningsvis nästa år.

SAMTLIGA FÖRESTÄLLNINGAR ÄR TYVÄRR INSTÄLLDA.

Föreställningarna utomhus vid Gribbylunds kapell, vid Lindgården i Täby kyrkby och vid S:t Olofs kyrka i Viggbyholm ställs tyvärr in på grund av nya restriktioner med anledning av coronapandemin.

Det här är Allsångsteatern:

Just nu har vi uppehåll i Allsångsteatern på grund av restriktioner från Folkhälsomyndigheten. Vi avvaktar utvecklingen och ändringar kan komma längre fram.

I vanliga fall är det sång, teater, rörelse och berättelser för barn och föräldrar. Passar bäst för barn 2-7 år, men alla är välkomna. Speltid c:a 45 min.
Allsångsteatern är kostnadsfri och finansieras av kyrkoavgiften.

Plats: Tibble församlingsbyggnad, Täbysalen plan 2, Attundavägen 3 i Täby.

Information för förskolor

Förskolorna i Täby får en särskild inbjudan till Allsångsteatern för förskolor, och erbjuds föreställningar under andra dagar.