Allsångsteater för allmänheten

Tyvärr måste utomhusföreställningarna ställas in på grund av nya restriktioner gällande coronapandemin. Nu finns det en filmad version av föreställningen att se.

På grund av nya restriktioner för att begränsa smittspridningen av covid-19 blev vi tvungna att ställa in vandringsföreställningen ”Upptäck julen”.

Här kan ni se en filmad version av föreställningen. Skriv gärna till oss och berätta vad ni tyckte om den eller om ni har några frågor.

Välkommen att mejla oss här! >>

Vi hoppas att vi snart får spela teater för er igen. God jul!

SAMTLIGA FÖRESTÄLLNINGAR ÄR TYVÄRR INSTÄLLDA.

Föreställningarna utomhus vid Gribbylunds kapell, vid Lindgården i Täby kyrkby och vid S:t Olofs kyrka i Viggbyholm ställs tyvärr in på grund av nya restriktioner med anledning av coronapandemin.

Det här är Allsångsteatern:

Just nu har vi uppehåll i Allsångsteatern på grund av restriktioner från Folkhälsomyndigheten. Vi avvaktar utvecklingen och ändringar kan komma längre fram.

I vanliga fall är det sång, teater, rörelse och berättelser för barn och föräldrar. Passar bäst för barn 2-7 år, men alla är välkomna. Speltid c:a 45 min.
Allsångsteatern är kostnadsfri och finansieras av kyrkoavgiften.

Plats: Tibble församlingsbyggnad, Täbysalen plan 2, Attundavägen 3 i Täby.

Information för förskolor

Förskolorna i Täby får en särskild inbjudan till Allsångsteatern för förskolor, och erbjuds föreställningar under andra dagar.