Allsångsteater för allmänheten

Vi ställer om Allsångsteatern! Nu bjuder vi in barn och föräldrar till tre vandringsföreställningar utomhus på tre platser i församlingen.

Teatergruppen i Täby församling ställer om allsångsteatern p.g.a. covid-19

Under november och december brukar vi bjuda in till allsångsteatern ”Traditioner vid advent och jul”. I år kan vi tyvärr inte spela föreställningarna på vanligt sätt, p.g.a. covid-19. Men vi är glada att istället få bjuda in till ...

Upptäck julen

- en vandringsföreställning om traditioner vid advent och jul.

Speltid ca 20-25 minuter.

Varför hänger man ofta upp hjärtan, änglar och stjärnor till jul? Välkomna på en upptäcktsfärd med sång, musik, rörelser och berättelser, där barnen själva får delta.

Teatern passar kanske bäst för barn i åldern cirka 3-6 år, men alla åldrar är välkomna. Vi kommer endast ta emot 20 personer per föreställning p.g.a. covid-19.

Hela vandringsföreställningen sker utomhus, i alla väder, och kommer att spelas på tre olika platser i Täby.

Det kommer finnas möjlighet att sitta under tak och äta frukt innan eller efter föreställningen, liksom att gå in på toaletten.

Föreställningar

13 nov kl. 10:30 och 11:30 vid Gribbylunds kapell, Gribbylundsvägen 45, Täby

27 nov kl. 10:30 och 11:30 vid Lindgården, mitt emot Täby (gamla) kyrka, Kyrkvägen 10, Täby

11 dec kl. 10:30 och 11:30 vid S:t Olofs Kyrka i Viggbyholm, Granitvägen 76, Täby

Anmäl er här: Anmälan öppnar inom kort.

Har ni frågor mejla gärna till oss (länk till mejladress) >>

Det här är Allsångsteatern:

Just nu har vi uppehåll i Allsångsteatern på grund av restriktioner från Folkhälsomyndigheten. Vi avvaktar utvecklingen och ändringar kan komma längre fram.

I vanliga fall är det sång, teater, rörelse och berättelser för barn och föräldrar. Passar bäst för barn 2-7 år, men alla är välkomna. Speltid c:a 45 min.
Allsångsteatern är kostnadsfri och finansieras av kyrkoavgiften.

Plats: Tibble församlingsbyggnad, Täbysalen plan 2, Attundavägen 3 i Täby.

Information för förskolor

Förskolorna i Täby får en särskild inbjudan till Allsångsteatern för förskolor, och erbjuds föreställningar under andra dagar.