Allsångsteater för allmänheten

Sång och musik för barn och föräldrar. Kom och var med i våra populära föreställningar med sång, teater, rörelse och berättelser.

OBS! Boka gratisbiljett till allsångsteatern

Nu behöver du boka gratisbiljetter genom vårt digitala system. Länk finns längre ned på denna sida.

Bekräftelsen visar du upp i mobilen eller i pappersform. Man kan endast boka biljetter för sin egen familj.

Glöm inte att avboka biljetterna så snart som möjligt, om du får förhinder, så att andra kan få chans att komma. Gäller även om det är själva föreställningsdagen och även om det är endast en av personerna som fått förhinder.

Vid förhinder mejlar du till Allsångsteatern. Kom ihåg att ange namn, datum och klockslag.

Avboka här: taby.allsangsteater@svenskakyrkan.se

Kom och sjung, dansa och spela med oss!
Passar bäst för barn 2-7 år, men alla är välkomna. Speltid c:a 45 min.
Allsångsteatern är kostnadsfri och finansieras av kyrkoavgiften.

Plats: Tibble församlingsbyggnad, Täbysalen plan 2, Attundavägen 3 i Täby.

Kommande Allsångsteater

TEMA: Traditioner vid påsk

Fredag 6 mars kl. 11:15
Fredag 13 mars kl. 9:45 och 11:15

Information för förskolor

Förskolorna i Täby får en särskild inbjudan till Allsångsteatern för förskolor, och erbjuds föreställningar under andra dagar.

Eva Arvidsson

Musikpedagog