Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon: +46(8)58003500 E-post till Täby församling

Allsångsteater

Sång och musik för barn och föräldrar. Kom och var med i våra populära föreställningar med sång, teater, rörelse och berättelser.

Kom och sjung, dansa och spela med oss!
Passar bäst för barn 2-7 år, men alla är välkomna. Speltid c:a 45 min.
Allsångsteatern är kostnadsfri. Ingen föranmälan till allmänhetens föreställningar (fredagarna).

Fredag 16 november kl. 10.45
Fredag 23 november kl. 9.30
Tema: Traditioner vid advent och jul

Plats: Tibble kyrka (intill Täby centrum), Täbysalen, plan 2

Information för förskolor

Förskolorna i Täby får en särskild inbjudan till Allsångsteatern för förskolor, och erbjuds föreställningar under andra dagar.

Eva Arvidsson

Musikpedagog