Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon:+46(8)58003500 E-post till Täby församling

Allsångsteater

Sång och musik för barn och föräldrar. Kom och var med i våra populära föreställningar med sång, teater, rörelse och berättelser.

Nyhet! - Du behöver nu hämta gratisbiljett innan föreställningen

Allsångsteatern har blivit väldigt populär. Eftersom vi har begränsat antal platser i lokalen, kommer vi dela ut gratisbiljetter i samband med allmänhetens föreställningar. Biljetterna kan hämtas vid dörren tidigast 30 min innan föreställningen.

Kom och sjung, dansa och spela med oss!
Passar bäst för barn 2-7 år, men alla är välkomna. Speltid c:a 45 min.
Allsångsteatern är kostnadsfri. Ingen föranmälan till allmänhetens föreställningar (fredagarna).

Plats: Tibble församlingsbyggnad, Täbysalen plan 2, Attundavägen 3 i Täby.

Kommande Allsångsteater

Tema: Traditioner vid advent och jul

Fredag 15 november kl. 11.15
Fredag 22 november kl. 9.45 och 11.15 - OBS! Nya klockslag!

Information för förskolor

Förskolorna i Täby får en särskild inbjudan till Allsångsteatern för förskolor, och erbjuds föreställningar under andra dagar.

Eva Arvidsson

Musikpedagog