Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon:+46(8)58003500 E-post till Täby församling

Allsångsteater

Sång och musik för barn och föräldrar. Kom och var med i våra populära föreställningar med sång, teater, rörelse och berättelser.

Nyhet! - Du behöver nu hämta gratisbiljett innan föreställningen

Allsångsteatern har blivit väldigt populär. Eftersom vi har begränsat antal platser i lokalen, kommer vi dela ut gratisbiljetter i samband med allmänhetens föreställningar. Biljetterna kan hämtas vid dörren tidigast 30 min innan föreställningen. Detta gäller ifall vi ännu inte fått något digitalt anmälningssystem på plats.

Kom och sjung, dansa och spela med oss!
Passar bäst för barn 2-7 år, men alla är välkomna. Speltid c:a 45 min.
Allsångsteatern är kostnadsfri och finansieras av kyrkoavgiften. Ingen föranmälan till allmänhetens föreställningar (fredagarna).

Plats: Tibble församlingsbyggnad, Täbysalen plan 2, Attundavägen 3 i Täby.

Kommande Allsångsteater

TEMA: Traditioner vid påsk

Fredag 6 mars kl. 11:15
Fredag 13 mars kl. 9:45 och 11:15

Man behöver ha en gratis biljett, vilken hämtas vid dörren tidigast 30 min före föreställningen. Detta gäller ifall vi ännu inte fått något digitalt anmälningssystem på plats.

Vi ber att få återkomma om biljetter på denna hemsida samt på Facebooksidan ”Barnrytmik Täby församling”.

Information för förskolor

Förskolorna i Täby får en särskild inbjudan till Allsångsteatern för förskolor, och erbjuds föreställningar under andra dagar.

Eva Arvidsson

Musikpedagog