Diskussioner, aktiviteter, segling, läger och prat om livets stora frågor.

Information om konfirmand 2022

Vi har tagit emot många anmälningar till konfirmandgrupperna 2022. Många grupper är fullbokade och väntelistan är lång i grupperna. Nu ska alla anmälningar hanteras och det kan innebära att man får vänta på svar. Vi återkommer till alla så snart vi kan.

Anmälan öppnades den 9/9 kl. 10:30. Redan innan anmälan öppnades aktiverades överbelastningsskyddet som finns inbyggt i systemet eftersom så många besökte sidan samtidigt. Därför ställdes man i kö.

Står man på väntelista så får man inget bekräftelsemail på detta, utan det syntes på anmälningssidan när du skrev upp dig. Vi börjar nu sortera i anmälningar och väntelistor. Alla behåller sina platser till dess vi tagit kontaktat.

Anmälan är öppen

Vi har fortfarande platser kvar i våra terminsalternativ Vårexpress, Höstexpress samt Konfirmation för dig som är 17 år eller äldre.

För dig som funderar på att konfirmeras

För er som inte är döpta …

Du behöver inte vara döpt för att vara konfirmand. Men dopet är en förutsättning för att konfirmeras. Varje år döps flera ungdomar på våra läger.

Måste jag konfirmeras?

Nej, konfirmandtiden är ju till för eftertanke och reflektion.

Måste jag vara medlem?

Nej, inte för att vara med i en konfirmandgrupp. Men för att konfirmeras behöver du vara medlem i Svenska kyrkan.

Om jag är döpt i en annan kyrklig tradition, hur blir jag då medlem?

Du ansöker om medlemskap i Svenska kyrkan.

Särskilda behov

Har du behov av särskilt stöd eller har du någon form av funktionsnedsättning? Vi har goda erfarenheter av att arbeta med ungdomar med funktionsnedsättning, men Högalids församling arrangerar även Gålölägret på Ansgarsgården utanför Flen. Gålö-lägret välkomnar dig som går i grundskola, resursskola eller särskola. Kontakta oss i Täby församling för samtal om bästa alternativet för dig.

Har du frågor om konfirmation i Täby församling? Vill du veta mer om alla alternativ? Har du frågor kring anmälningsformuläret?

Välkommen med alla dina frågor kring konfirmation i Täby församling!

Agneta Jonsson, tel: 08-580 036 58

Skicka via e-post