Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon: +46(8)58003500 E-post till Täby församling Webbplats

Diskussioner, aktiviteter, segling och läger och prat om livets stora frågor.

Det finns både höst-till-vårkonfirmation och sommarläger. Läger arrangeras i Åre, på Gotland, i Taizé i Frankrike och på församlingens egen gård Karlberg.

Att vara konfirmand är självklart olika för alla, men det ger dig chans att upptäcka saker du kanske inte riktigt har haft tid eller utrymme för. Under konfirmandtiden får du genom diskussioner, gudstjänster och andra aktiviteter möjlighet att fundera över vem du själv är och vad du tror.

Konfirmandtiden är inte bara läger, nya vänner och presenter – utan mycket mer!

Konfirmationen - En upptäcktsresa!

Har du behov av särskilt stöd eller har du någon form av funktionsnedsättning? Vi har goda erfarenheter av att arbeta med ungdomar med funktionsnedsättning, men Högalids församling  arrangerar även Gålölägret på Ansgarsgården utanför Flen. Gålölägret välkomnar dig som går i grundskola, resursskola eller särskola. Kontakta oss i Täby församling för samtal om bästa alternativet för dig.

All information om kö, byte av grupp, lägerinformation, m.m. besvaras av Ulf Wennerberg, 580 036 54.

Vi svarar gärna på frågor och lyssnar på funderingar kring innehållet i våra olika konfirmationsalternativ.
Kontaktpersoner:
Ulf Wennerberg