Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon: +46(8)58003500 E-post till Täby församling Webbplats

Kyrkor och kapell för begravningsgudstjänsten

Täby kyrka
Täby kyrka är från mitten av 1200-talet. Vid begravningar finns det rum för 160 personer i kyrkan. Eventuellt kan 25 personer rymmas på läktaren, men observera att dessa endast är åhörarplatser och att trappan upp är brant och smal.

Begravningskaffe kan bokas i Täby gård för upp till 80 personer.

Gribbylunds kapell
I Gribbylunds kapell finns plats för 60 personer. Kapellgården har möjlighet till begravningskaffe för upp till 40 personer.

Näsbyparks kyrka
I Näsbyparks kyrka finns plats för 150 personer. I anslutning till kyrkan finns sällskapsrum för begravningskaffe för upp till 50 personer.

S:t Olofs kyrka
I S:t Olofs kyrka finns plats för 120-140 personer. Sällskapsrummet kan användas för begravningskaffe för upp till 40 personer.

Tibble kyrka
Tibble kyrka harplats för 350 personer.
I sällskapsrummet finns möjlighet till begravningskaffe för upp till 100 personer.

Eviga ljusets kapell
Eviga ljusets kapell kan användas för begravningar helt utan eller med valfria religösa symboler. I Eviga ljusets kapell finns plats för 30-40 personer.

Stillheten
Ceremonibyggnaden Stillheten har inga religiösa symboler.
I Stillheten finns plats för cirka 100 personer.

Bokning av dop, vigsel och begravning

Förfrågningar angående dop, vigsel, begravning och lokalbokning via e-post.
Direkttelefon till bokningen: 08-580 035 00. Telefontid: Må-fr kl. 9-12 och 13-16.