Foto: Madeleine Drake

Minnesstunden

Med anledning av allmänna råd från Folkhälsomyndigheten är det för närvarande tyvärr uppehåll för beställningar.

Minnesstunden är en viktig del av begravningen, för att få möjlighet att samlas en stund och hedra den avlidne.

Det är betydelsefullt att ha en begravningsgudstjänst och att ta farväl av den som avlider. Trots att vi nu har speciella tider, med spridning av coronaviruset, erbjuder Täby församling begravningsgudstjänster. Under dessa är det viktigt att vi visar hänsyn till varandra, håller avstånd och följer alla allmänna föreskrifter som gäller för att undvika smittspridning.

För närvarande genomförs tyvärr inga minnestunder.

Menyer och priser

Kaffe och bakelse (Princess/Napoleon/Budapest/Hallonmousse) 145:-                      Kaffe, bakelse och vetebröd 165:-
Landgång/räksmörgås/ rostbiffssmörgås samt dryck. Kaffe och kondisbit 295:-

Övrigt

Om du behöver ändra din menybeställning måste detta ske senast tre arbetsdagar innan minnesstunden.

Minimum är 10 gäster.
Lokalen för minnesstunden har man till förfogande i två timmar.
Leveransavgift tillkommer med 250:-
Om den avlidne ej tillhör Täby församling tillkommer en lokalhyra på 1000:-

Välkommen att kontakta någon av Täby församlings husmödrar för bokning på tel 08-580 035 33.

Anna Jigerius

Husmor

Mer om Anna Jigerius

Minnesstunder, caféet, interna och externa beställningar, matvaror, kyrkkaffe.

Brita Schöllin

Husmor

Mer om Brita Schöllin

Minnesstunder, caféet, interna och externa beställningar, matvaror, kyrkkaffe.