Minnesstunden

Minnesstunden är en viktig avslutning efter en begravning. Täby församling fortsätter att erbjuda begravningsgudstjänster med stort hänsynstagande, men hänvisar till lokala företag i Täby för minnesstunden.

Det är betydelsefullt att ha en begravningsgudstjänst och att ta farväl av den som avlider. Trots att vi nu har speciella tider, med spridning av coronaviruset, erbjuder Täby församling begravningsgudstjänster. Under dessa är det viktigt att vi visar hänsyn till varandra, håller avstånd och följer alla allmänna föreskrifter som gäller för att undvika smittspridning.

Minnesstunden är även den viktig för att kunna samlas en stund och hedra den avlidne. Tyvärr har Täby församling för närvarande inte möjlighet att arrangera minnesstunder i egen regi.

Vi vill i stället gärna hänvisa till lokala företag i Täby som välkomnar gäster och hjälper till med alla arrangemang kring minnesstunder.

Såstaholm

Triften