Foto: Madeleine Drake

Minnesstunden

Med anledning av nya allmänna råd från Folkhälsomyndigheten sker vissa förändringar. Vi genomför vi de minnesstunder som redan är bokade, men erbjuder avbokning utan kostnad. Däremot gör vi uppehåll för nya beställningar tills vidare.

Minnesstunden är en viktig del av begravningen, för att få möjlighet att samlas en stund och hedra den avlidne.

Det är betydelsefullt att ha en begravningsgudstjänst och att ta farväl av den som avlider. Trots att vi nu har speciella tider, med spridning av coronaviruset, erbjuder Täby församling begravningsgudstjänster. Under dessa är det viktigt att vi visar hänsyn till varandra, håller avstånd och följer alla allmänna föreskrifter som gäller för att undvika smittspridning.

Menyer och priser

Under coronatider har vi en begränsad meny att erbjuda vid minnesstunder.  Även antal gäster är begränsat.

Kaffe och bakelse (Princess/Napoleon/Budapest/Hallonmousse) 145:-                      Kaffe, bakelse och vetebröd165:-
Landgång/räksmörgås/ rostbiffssmörgås samt dryck. Kaffe och kondisbit 295:-

Övrigt

Om du behöver ändra din menybeställning måste detta ske senast tre arbetsdagar innan minnesstunden.

Minimum är 10 gäster.
Lokalen för minnesstunden har man till förfogande i två timmar.
Leveransavgift tillkommer med 250:-
Om den avlidne ej tillhör Täby församling tillkommer en lokalhyra på 1000:-

Välkommen att kontakta någon av Täby församlings husmödrar för bokning på tel 08-580 035 33.

Anna Jigerius

Husmor