Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon:+46(8)58003500 E-post till Täby församling

Diakoni - Omsorg om medmänniskan

I Täby församlings diakonala arbete står människan och människans livsvillkor i centrum. Vår ambition är att hjälpa människor att se sina möjligheter och ge stöd såväl individuellt som i grupp.

Äldreboenden

Medarbetare från församlingen finns på Attundagården, Broby gård, Kullagränd, Lyktan, Höstfibblan, Allégården, Silverpark och Ångaren. Vi erbjuder andakt, själavård/enskilda samtal och besök. Vi finns också till för anhöriga/närstående.

Täby församlings närvaro på Byle gård

På Byle Gård bedrivs vård för patienter med behov av avancerad och palliativ (lindrande) vård. Diakon från församlingen finns på plats en eftermiddag i veckan. Andakt firas varje tisdag 14.30.

Diakonin har många som söker hjälp

Du kan kontakta en diakon via Täby församlings växel 08-580 035 00 eller vända dig direkt till en diakon i kontaktlistan nedan via telefon eller mejl.

Mariam Ghaly

Diakoniassistent