Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon: +46(8)58003500 E-post till Täby församling Webbplats

Vi åker på läger

Vi åker ständigt på läger. Hela somrarna är det konfirmationsläger och under terminerna åker vi på helgläger och läger på loven. Vi åker främst till lägergården Karlberg, som är församlingens egen gård. Den ligger på Väddö.

Vår

Helgläger för konfirmander i januari

Läger och årsmöte med SKU i februari

Helgläger för konfirmander i mars

Läger för barn i eftermiddagsverksamheten Lufsarna i april

Läger med SKU i maj

Läger för ungdomar som går ledarutbildningen i maj

Familjeläger i maj

Sommar

Fem konfirmationsläger arrangeras på Karlberg varje sommar. Varje läger pågår i två veckor och det brukar vara runt 60 konfirmander samt ledare med på lägren.

Många ungdomar åker på tvåveckorsläger till Gotland och Åre i juni och juli

Höst

Familjeläger i september

Läger i oktober med Svenska kyrkans Unga

Körläger en helg i oktober med Täby församlings körskola

Läger i oktober och november för ungdomar som deltar i ledarutbildningen

Vinter

En konfirmationsgrupp åker till Åre på sportlovet

Vid behov finns det stora möjligheter till nedsättning av avgift för att kunna åka med på läger. Församlingen har en generös policy. Välkommen att kontakta Marie-Louise Broström för mer information.

Vägbeskrivning till Karlberg

Med bil
E 18 till Norrtälje, väg 76 mot Gävle. När väg 76 viker mot Gävle, fortsätt rakt fram, väg 283. C:a 25 km norr om Norrtälje tag av höger mot Björkö-Arholma kyrka, Östersjö mm.
Följ skyltning mot Östersjö. När ni passerar Björkö-Arholma kyrka är det c:a 5 km kvar. Ta av till höger: Karlberg 2 km.
Följ skyltarna mot Karlberg.

Med SL
SL-buss 636, kontakta SL för exakta busstider. Stig av vid hållplats Sjöängen. Promenad c:a 2 km.