Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon: +46(8)58003500 E-post till Täby församling

Kyrkornas Second hand

På Kyrkornas Second hand hittar man bland annat möbler, teknik- och sportprylar, textilvaror, kläder, porslin och böcker.

I Cafeterian finns kaffe med hembakat bröd.

Webbplatsen för Kyrkornas Second hand>>

Kyrkornas Second Hand är ett samarbete mellan följande kyrkor: Enebykyrkan, Grindtorpskyrkan, Täby församling och Vår frus katolska församling. Varje kyrka har ett antal hjälpprojekt som får pengar genom Kyrkornas Second hand.

Kyrkornas Second hand bygger till stor del på medverkan av ideella medarbetare.

Vill du vara med och göra en insats för andra?

Tycker du att det är roligt att träffa mycket folk?

Kyrkans Second hand behöver fler volontärer som kan arbeta med försäljning på onsdagar och lördagar.

Arbetstiderna är onsdagar kl. 17-19 och lördagar kl. 10-14.

Arbete är helt ideellt, men man får fika från caféet.

Om du inte kan arbeta just de tiderna, kan du komma på kontorstider under veckan med att packa upp och prismärka saker.

Hör av dig till Kyrkornas Second hand via deras hemsida.

Adress och öppettider

Grindtorpsvägen 1

Öppettider:
Onsdagar 17.00-19.00
och lördagar 10.00-14.00.
Inlämning vardagar 8-16.30.
Varor hämtas kostnadsfritt.
Tel: 08-473 05 50

För öppettider under sommar och helger, se webbplatsen för Kyrkornas Second hand >>