Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon: +46(8)58003500 E-post till Täby församling

Prata svenska-café

Ny dag från 2018! Tisdagar blir ny dag för Prata svenska-café. Bli ideell medarbetare på Prata svenska-caféet. Dela med dig av dina kunskaper om det svenska samhället och språket.

Prata svenska-café byter dag

Tisdagar blir den nya dagen för Prata svenska-café från och med 2018. Samma tider gäller: kl. 11.30-14.00.

Varmt välkommen!

För dig som vill träna på eller utveckla din förmåga att prata svenska

Här är en plats där du får möjlighet att öva på att prata svenska tillsammans med andra.
Alla är välkomna oavsett religion och nationalitet.

Kom och bidra som ideell medarbetare

Var med och ge stöd till någon som vill öva på att prata svenska, komma igång med vardagssamtal eller med konversation. Du kan bidra med språkstöd och hjälp att förstå vardagliga svårigheter.

Prata svenska-caféet har öppet varje tisdag (från och med 2018 är det tisdagar) kl. 11.30–14.

Ingen föranmälan, det är bara att komma.
Tibble församlingsbyggnad (nära Täby centrum), Sällskapsrummet på plan 2.

Prata svenska-caféet är ett samarbete mellan Täby församling och Röda Korsets Täbykrets.

Gunilla Sjömar Parnell

kontaktperson Röda korset