Foto: Christina Dagberger

Prata svenska-café

Bli ideell medarbetare på Prata svenska-caféet. Dela med dig av dina kunskaper om det svenska samhället och språket.

Det är ännu för tidigt att säga vilka verksamheter som församlingen kan bjuda in till i samband med höstterminens början. Förhoppningen är förstås att det ska finnas alternativ för gemenskap och samvaro i coronatider. Besked angående ev. höststart för de olika verksamheterna beräknas till sensommaren.

Hur blir höstterminen i Täby församling?

Caféet är för närvarande inställt.

För dig som vill träna på eller utveckla din förmåga att prata svenska

Här är en plats där du får möjlighet att öva på att prata svenska tillsammans med andra.
Alla är välkomna oavsett religion eller nationalitet.

Kom och bidra som ideell medarbetare

Var med och ge stöd till någon som vill öva på att prata svenska, komma igång med vardagssamtal eller med konversation. Du kan bidra med språkstöd och hjälp att förstå vardagliga svårigheter.

Prata svenska-caféet är ett samarbete mellan Täby församling och Röda Korsets Täbykrets.

kontaktperson Röda korset

Röda Korset Täbykretsen