Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon: +46(8)58003500 E-post till Täby församling

Engagera dig!

Man trivs där man behövs!

Svenska kyrkan är folkets kyrka. Genom att vi arbetar tillsammans - ideella, förtroendevalda och anställda - blir vi en levande kyrka.

Alla har en uppgift och ideella medarbetare är en viktig del av Täby församling.  Det finns många olika slag av uppdrag där du kan vara med och bidra med ditt engagemang.

Vara medmänniska

Som ideell medarbetare får du genom ditt yrkeskunnande eller annan kompetens dela med dig till dina medmänniskor, av fri vilja, på sin fritid och utan betalning. Ideellt engagemang gör församlingen fylld av liv och idéer.

Gemenskap

Som ideell medarbetare ingår du i en gemenskap. För ditt engagemang får du bland annat utbildning vid behov, en introduktion om församlingen och uppdraget samt en kontaktperson som ger handledning och stöd.

Varje vår och höst har vi fest tillsammans.

Hör av dig nu!

Vill du veta mer om vad det innebär att vara ideell medarbetare i Täby församling? Kontakta Gunilla Sjömar Parnell, diakon, 08-580 036 28.

Vill du engagera dig?

Uppdragen som är aktuella just nu ser du här nedan.

Gunilla Sjömar Parnell