Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon:+46(8)58003500 E-post till Täby församling

Körsång för unga

För ungdomar från årskurs 7 i Flickkören och från årskurs 9 i Ungdomskören som gillar att sjunga.

Körerna har ett spännande program som omfattar allt från enkel visa till stora produktioner tillsammans med andra körer, ensembler och orkestrar.

Regelbundna framträdanden i gudstjänster och konserter samt extra kördagar ger god gemenskap, bra vokal utveckling och fina upplevelser.

Plats: Körsalen Tibble kyrka
Kostnad: 200:-/termin (om ekonomin kärvar finns möjlighet att vara med ändå).
Körledare: Åsa Bengtsson

Flickkören - årskurs 7-9

Vi lär oss noter och arbetar med tonbildning. Vi utvecklar sång i stämmor och lägger mycket tid på sångteknik. Det är bra om du har viss körvana. Sångläxor och sångtextläxor ingår och hög närvaro krävs.
Vi medverkar vid konserter tillsammans med övriga körer i församlingen
samt sjunger i församlingens gudstjänster.

Måndagar kl. 18-19.15

Ungdomskören

Kören riktar sig till sångintresserade tjejer och killar i åldern 15-20 år. Vi kommer att repetera, medverka i konserter och gudstjänster. Varje år får vi också uppleva en spännande körresa till något fint ställe där vi framträder. För en plats i kören krävs ett enklare sångprov, (det har vi veckan innan första repetitionen).

Torsdagar kl. 16.45-17.45 i Tibble kyrka.

Frågor? Kontakta körledare Jesper Tylöskog.

Anmälan till Körsång för unga

OBS! Viktigt! Var noga med att alla fält som är markerade med * (obligatoriska fält) är ifyllda innan du skickar in din anmälan. Om dessa fält inte är ifyllda riskerar du att inte få någon bekräftelse på din anmälan! Detta gäller i synnerhet dig som gör anmälan via mobil eller läsplatta med operativsystemet iOS.

Åsa  Bengtsson

Åsa Bengtsson