Vad vill du boka?

Kontakt för att boka tid för dop, vigsel och begravning samt få mer information.

Deltagarantal i kyrkor och samlingssalar

Med reservation för ev. ändringar.

Den 30/9 2021 lyfts pandemirestriktioner (efter besked från Folkhälsomyndigheten) gällande deltagarantal i kyrkorna. En återgång sker till normala förhållanden enligt uppgifter nedan. Vänligen observera att S:t Olofs kyrka och Gribbylunds kapell dock har ett maxantal på 25 personer.

I Täby kyrka finns plats för 250 personer. Vid begravningar ryms högst 160 personer. Eventuellt ytterligare 25 personer på läktaren, men observera att dessa endast är åhörarplatser och att trappan upp är brant och smal.
Begravningskaffe kan bokas i Täby gård för upp till 80 personer.

I Gribbylunds kapell finns plats för 25 personer. Kapellgården har möjlighet till begravningskaffe för upp till 25 personer.

I Näsbyparks kyrka finns plats för 150 personer. I anslutning till kyrkan finns sällskapsrum för begravningskaffe för upp till 50 personer.

I S:t Olofs kyrka finns plats för max 25 personer. Sällskapsrummet kan användas för begravningskaffe för upp till 25 personer.

Tibble kyrka har plats för 350 personer. I sällskapsrummet finns möjlighet till begravningskaffe för upp till 100 personer.

Ceremonibyggnaden Stillheten kan användas med eller utan religiösa symboler. I Stillheten finns plats för cirka 100 personer.

Uppgifterna gäller för närvarande 30/9-31/12 2021, med reservation för ev. ändringar.