Foto: Christina Dagberger

Kyrkoherden

Michael Öjermo är församlingens främste företrädare. Läs mer om honom och anmäl dig till hans veckobrev.

Michael Öjermo är präst och kyrkoherde i Täby församling och därmed chef för all verksamhet. Kyrkoherden är också ledamot i kyrkorådet, som är församlingens styrelse.

Michael Öjermo prästvigdes 1988 i Strängnäs stift efter en femårig prästutbildning vid Johannelunds teologiska högskola och Uppsala universitet.

Sedan prästvigningen har Michael Öjermo varit församlingspräst i Turinge-Taxinge församling, stiftsadjunkt för rekrytering i Strängnäs stift och kyrkoherde i Kista församling och Tyresö församling.

Michael Öjermo har tagit en Master of leadership vid Lärarhögskolan i Uppsala, efter studier i ledarskap och organisation. Han är också Doctor in Ministry of Preaching vid The Lutheran School of Theology at Chicago.