Någon häller upp kaffe i en av flera kaffekoppar som dukats fram på ett bord.
Foto: Kristin Lidell /Ikon

Gemenskap och samvaro vid kaffeborden

Café Kapellgården – Café Näsbypark – Café Tibble

Denna verksamhet har uppehåll till och med 13 februari 2022

Täby församling väljer att göra uppehåll i vissa verksamheter under januari. Detta på grund av en kraftig ökning av smittspridning enligt rapportering från Folkhälsomyndigheten den 26 januari.
Förhoppningen är att kunna återuppta sammankomsterna i februari, baserat på Folkhälsomyndighetens prognos om minskad smittspridning.
Varmt välkommen åter för mer information i mitten av innan de 13 februari.

Öppet hus byter namn till Café. De nya enhetliga namnen blir Café Näsbypark, Café Tibble och Café Kapellgården.

Det blir träffar i en positiv och otvungen atmosfär för dig som önskar en trevlig pratstund tillsammans med andra vid kaffebordet. Kom och var med när det passar för just dig ­– vid enstaka tillfällen eller varje gång, du väljer själv. Du som är ny i kyrkan och vill prova på är lika välkommen som du som är van deltagare.

Varmt välkommen!

Café Tibble (tidigare Öppet hus)

Varje tisdag kl. 10.
Börjar med andakt på plats i sällskapsrummet, Tibble kl. 10.
Start tisdag 18 jan 2022. Den 18 samt 25 januari är inställt. Se kalendariet för mer info.

Café Näsbypark (tidigare Öppet hus)

Varannan tisdag jämna veckor kl. 12.30.
Börjar med lunchandakt i Näsbyparks kyrka kl. 12.15.
Start tisdag 25 jan 2022. Café Näsbypark är inställt, se kalendariet för mer info.

Café Kapellgården, Gribbylund (behåller samma namn som tidigare)

Varannan onsdag ojämna veckor kl. 13.30.
Börjar med andakt i Gribbylunds kapell kl. 13.30.
Start onsdag 2 feb 2022.

Christina Manfredh

Mer om Christina Manfredh

Samtal och stöd, samtal och andakter på vård- och omsorgsboenden, stödsamtal vid ekonomiska frågor, seniorverksamheter, Telefonvän