Välkommen till St Johannes församling

Välkommen till St Johannes församling Besöksadress: Frejgatan 31, 11349 STOCKHOLM Telefon: +46(8)50888650 E-post till Välkommen till St Johannes församling Webbplats

Välkommen till St Johannes församling

Idag är en ny dag! Vi finns här för dig, i våra kyrkor och församlingslokaler, genom personliga möten och samtal. Ser fram emot att dela dagen med dig. Välkommen!

2016–2017 Konfirmation handlar om tro, hopp och kärlek. Precis som livet. Vad är viktigt i ditt liv? Vad är kärlek och vänskap, gott och ont? Vilket ansvar har vi för världen och varandra? Vad är en tro och vad kan den spela för roll. Vad är Gud egentligen? Flera miljarder har valt att tro på Jesus från Nasaret. Varför då?

Konfirmation

Sökning av gravrättsinnehavare
S:t Johannes kommer sätta ut gröna skyltar den 27e maj på vissa gravplatser: Släktingar eller närstående till gravsatta! Ring expeditionen för mera information: tel. 08-508 88 650. Tack på förhand.