S:t Johannes församling

S:t Johannes församling Besöksadress: Frejgatan 31, 11349 STOCKHOLM Telefon: +46(8)50888650 E-post till S:t Johannes församling

S:t Johannes församling

Idag är en ny dag! Vi finns här för dig, i våra kyrkor och församlingslokaler, genom personliga möten och samtal. Ser fram emot att dela dagen med dig. Välkommen!

Välkommen till Gospelkväll med The Masters Voice. Onsdag den 18 oktober kl 19 i Stefanskyrkan.

The Masters Voice

Det är kostnadsfritt att delta.

Var med på Luciakonsert 13 december

Denna vecka (v.42) börjar vi öva inför luciakonserten den 13 december i S:t Johannes kyrka! Vill du vara med? Det är kostnadsfritt att delta.

Stora kyrktrappan vid S:t Johannes kyrka är i akut behov av renovering. Detta innebär att stora delar av kyrkogården stängs av under lång tid, men kyrkan är öppen som vanligt.

Omfattande renovering av kyrktrappan

19/10 kl 18. En stämningsfull gudstjänst i S:t Johannes kyrka med mycket musik. Viktor Bodin, sångare och låtskrivare, intervjuas och väljer favoritpsalm.

Under valven med Victor Brodin

Dags att boka lokaler för höst och vinter!

Planerar ni en konsert och vill vara i någon av våra kyrkor? Kanske en konferens eller ett föreningssamanträde i vackra Stefanssalen? Då är det hög tid att boka nu. Detta för att komma med i S:t Johannes församlingsmagasin Kyrkan mitt i stan med kalendarium som sträcker sig från slutet av augusti till årsskiftet.

Här kan du läsa mer om våra kyrkor.

Här kan du läsa mer om Stefanssalen.

Boka gör du på 08-508 886 50

Sökning av gravrättsinnehavare
S:t Johannes har satt ut gröna skyltar på vissa gravplatser: Släktingar eller närstående till gravsatta! Ring expeditionen för mera information:
tel. 08-508 886 50
.