Välkommen till S:t Johannes församling

Välkommen till S:t Johannes församling Besöksadress: Frejgatan 31, 11349 STOCKHOLM Telefon: +46(8)50888650 E-post till Välkommen till S:t Johannes församling Webbplats

Välkommen till S:t Johannes församling

Idag är en ny dag! Vi finns här för dig, i våra kyrkor och församlingslokaler, genom personliga möten och samtal. Ser fram emot att dela dagen med dig. Välkommen!

Musikalkonsert inställd!

Tyvärr måste vi meddela att konserten på lördag 25 mars, "Jesus Christ Superstar", är inställd p.g.a. sjukdom.

Läs mer om våra konserter här.

Kan en ko förändra liv? Genom ko- och kalvprojektet i Tanzania får familjer som lever i fattigdom en möjlighet till förändring. Doreen, 4 år får mjölk varje dag och hennes familj en inkomst. Var med och rädda liv du också!

Maträtten - för allas rätt till mat

Som i del i vår dopuppföljning bjuder vi nu på babykonsert i Stefanskyrkan. Kom, gärna hela familjen, för lek, fika och härlig musik. Drop-in från 13.00.

Babykonsert på torsdag!

Dags att boka lokaler för sommar och höst!

Planerar ni en konsert och vill vara i någon av våra kyrkor? Kanske en konferens eller ett föreningssamanträde i vackra Stefanssalen? Då är det hög tid att boka nu. Detta för att komma med i S:t Johannes församlingsmagasin Kyrkan mitt i stan med kalendarium som sträcker sig från slutet av augusti till årsskiftet.

Här kan du läsa mer om våra kyrkor.

Här kan du läsa mer om Stefanssalen.

Boka gör du på 08-508 886 50

Sökning av gravrättsinnehavare
S:t Johannes har satt ut gröna skyltar på vissa gravplatser: Släktingar eller närstående till gravsatta! Ring expeditionen för mera information:
tel. 08-508 886 50
.