Våra kyrkor och lokaler

Konsert, möte eller fest – mitt i centrala Stockholm. Här kan du titta in i våra kyrkor, Stefanskyrkan och S:t Johannes kyrka samt våra fina församlingslokaler. Alla våra lokaler och kyrkor är möjliga att hyra. Klicka på bilderna för mer information.

Var beredd att bli imponerad – känn dig inbjuden till en annan värld. Du är mitt i Stockholm, men så kommer ett lugn över dig då du kliver in i våra lokaler. Här finns så mycket som kan locka dina sinnen.

Har du hållit ett föredrag någon gång i en kyrka? Tror du dina anställda kommer lyssna då? Det tror vi. Tänk att få börja ett nytt kvartal med ett möte med era anställda i en vacker kyrka. Vi erbjuder vacker musik, god mat och en magnifik plats. Många möten har hållits här i våra kyrkor och i våra församlingssalar. Välkomna  ni också!

Vill du veta mer hör av dig till kansliet på telefon 08-508 88 650.
Måndag–fredag 09.00–15.00. Teresia, Thomas och Maria hittar du där för att hjälpa dig! Välkommen!

S:t Johannes kyrka

S:t Johannes kyrka är en katedralliknande kyrka med en fantastisk interiör och plats för 900 personer. Kyrkan ligger högst upp på Brunkebergsåsen i Stockholm. Trots sin placering mitt i centrala Stockholm och trots sin storlek, ligger kyrkan undanskymd från omgivande kvarter.

Stefanskyrkan

Stefanskyrkan är öppen för allmänheten varje dag kl 11–16. Du är varmt välkommen in för att kanske tända ett ljus eller bara komma bort från stadens brus. Det finns alltid en kyrkvaktmästare, präst eller diakon till hands för att svara på frågor och gott kaffe.

Johannessalen

Under S:t Johannes kyrka finns tre otroligt vackra samlingsrum för privatpersoner, företag och föreningar att hyra. Bjud in till bröllopsmiddag, dop- och begravningskaffe, födelsedagsfest eller konferens i en unik miljö!

Stefanssalen

Det går bra att hyra Stefanssalen vid dopkaffe, vigselmottagning och begravningskaffe. Salen ligger på Frejgatan 31, i nära anslutning till Stefanskyrkan.

Stefansgården

Det går bra att hyra Stefansgården. Den är populär både för sammanträden, verksamheter och barnkalas. Salen ligger på Frejgatan 43 i centrala Stockholm.