Hyr Stefanssalen

Det går bra att hyra Stefanssalen vid dopkaffe, vigselmottagning och begravningskaffe.

Även vid andra tillfällen kan det finnas möjlighet att hyra salen om församlingen inte har egen verksamhet just då. Stefanssalen har plats för 65 personer och ligger på Frejgatan 31 i Stockholm. Intill salen finns ett välutrustat cateringkök som ingår.

Oavsett om du vill ordna ett lunchmöte eller ska arrangera företagsevent, ska gifta dig eller bara vill ställa till med dopfest – kan vi erbjuda något som passar just dig. Vi samarbetar med flera lokala cateringföretag med den gemensamma nämnaren att servera närodlade ekologiska råvaror!

Eriksberg Catering, eriksbergcatering.se, 08-545 018 90
Min lilla trädgård, mltcatering.com, 08-20 59 05
Kalf & Hansen, kalfochhansen.se, 08-30 09 05
Café Nestro, cafenestro.com, 08-612 88 47
Lindquists, lindquists.nu, 08-411 59 55

Kontakta oss gärna för mer information, 08-508 88 650,
e-post S:t Johannes församling.

Se större bilder på Stefanssalen.