Foto: Jessica Mossberg

Stefanssalen

Det går bra att hyra Stefanssalen vid dopkaffe, vigselmottagning och begravningskaffe. Salen ligger på Frejgatan 31, i nära anslutning till Stefanskyrkan.

Även vid andra tillfällen kan det finnas möjlighet att hyra salen om församlingen inte har egen verksamhet just då. Stefanssalen har plats för 65 personer och ligger på Frejgatan 31 i Stockholm. Intill salen finns ett välutrustat cateringkök som ingår.

Oavsett om du vill ordna ett lunchmöte eller ska arrangera företagsevent, ska gifta dig eller bara vill ställa till med dopfest – kan vi erbjuda något som passar just dig. Vi samarbetar med flera lokala cateringföretag med den gemensamma nämnaren att servera närodlade ekologiska råvaror!

Eriksberg Catering, eriksbergcatering.se, 08-545 018 90
Min lilla trädgård, mltcatering.com, 08-20 59 05
Kalf & Hansen, kalfochhansen.se, 08-30 09 05
Café Nestro, cafenestro.com, 08-612 88 47
Lindquists, lindquists.nu, 08-411 59 55

Kontakta oss gärna för mer information, 08-508 88 650,
e-post S:t Johannes församling.

Stefanskyrkan är nu öppen för allmänheten tisdag-söndag kl 11–16 samt i samband med gudstjänster och konserter. Du är varmt välkommen in för att kanske tända ett ljus eller bara komma bort från stadens brus. Det finns alltid en kyrkguide, präst eller diakon till hands för att svara på frågor.

Stefanskyrkan – Utökade öppettider

Under S:t Johannes kyrka finns tre otroligt vackra samlingsrum för privatpersoner, företag och föreningar att hyra. Bjud in till bröllopsmiddag, dop- och begravningskaffe, födelsedagsfest eller konferens i en unik miljö!

Johannessalen - en unik festlokal mitt i centrala Stockholm

Tager du denna... JA!

Bröllop

Tager du denna... JA! Bröllop är ett fantastiskt sätt att visa upp sin kärlek för varandra. Ett minne för livet, för alla som är med. En stor glädje att stå inför Gud och denna församling och säga JA!

Döden är en del av livet. Så är det, även om vi kanske ogärna tänker på det. Då kommer oftast bortgången av en närstående som en chock för oss. Därför är begravningen är en viktig ceremoni, där vi får möjligheten att hedra och ta farväl av den avlidne och gör den till en fin och minnesvärd stund.

Begravning

Dopet är en högtid som är förknippad med stor glädje. Det är en fest då vi firar och gläds över att en människa blir del av ett sammanhang. Dopet är en högtid när vi får säga välkommen - välkommen till jorden, välkommen i familj och släkt och välkommen in i gudsgemenskapen. Den som döps blir medlem i Svenska kyrkan och en del av den världsvida kyrkan.

Dop