Foto: Jessica Mossberg

Ungdom

I vår församling sätter vi de unga högt. Att skapa mötesplatser för tonåringar där samtal, lyssnade och roliga upptåg förenas är viktigt i S:t Johannes församling.

I församlingen finns olika aktiviteter
för ungdomar.

 

Thomas Axelsson, socionom, samt Micaela Leijonmarck Pilati, diakon, telefon 08-508 88 650, svarar på frågor som gäller ungdomsarbetet.

konfirmation

När du går i åttan är du välkommen att börja i vår konfirmationsundervisning. Konfirmandtiden ger tonåringar en unik möjlighet att prata om livet och tillsammans söka svar på sina frågor. De får också många nya vänner bland sina konfirmandkompisar och ledare. För många är tiden ett minne för livet.
Läs mer här.

studiero med fika

Alla gymnasieelever är välkomna till Johannessalens mysiga lokaler, med gott om plats för både soffhäng och läxläsning. Här kan du sitta ner i lugn och ro för att studera, fika och samtala. Behöver du hjälp med läxläsningen finns personal till hands. Läs mer »

Studiero med fika – Tisdagar kl 15-18.30

Gymnasieelever är välkomna till Stefanssalen på tisdagar, med gott om plats för både läxläsning och samtal. Välkommen att sitta ner i lugn och ro för att studera, fika och umgås. Behöver du hjälp med läxläsningen finns personal till hands. Ingen föranmälan behövs!

Konfirmation

Konfirmation handlar om tro, hopp och kärlek. Precis som livet. Vad är viktigt i ditt liv? Vad är kärlek och vänskap, gott och ont? Vilket ansvar har vi för världen och varandra? Vad är en tro och vad kan den spela för roll? Läs mer »

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.

Bli medlem