Studiero med fika – Tisdagar kl 15-19

Gymnasieelever är välkomna till Stefanssalen på tisdagar, med gott om plats för både läxläsning och samtal. Välkommen att sitta ner i lugn och ro för att studera, fika och umgås. Behöver du hjälp med läxläsningen finns personal till hands. Föranmälan behövs!

Då vi inte får bli fler än 8 personer samtidigt i salen behöver du föranmäla och boka tid för ditt besök. Ring Thomas Axelsson på 072-529 01 14 så får du hjälp.

Det gör inget om du inte känner någon sedan innan, det här är även en perfekt plats att träffa nya vänner på. Vi bjuder på kaffe/te och smörgås. För den som går
och bär på något tungt finns socialkurator alltid på plats för stöd och samtal. Studiero är gratis för alla.

Hitta hit: Stefanssalen ligger på Frejgatan 31, du går in genom båda portarna och passerar den lilla innergården.

Thomas Axelsson håller i tisdagsträffarna för ungdomar. Han är utbildad socionom med lång erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Han har bland annat arbetat med stöd och vägledning för ungdomar med drogmissbruk och/eller psykisk ohälsa. Han har även arbetet som behandlare på MiniMaria.

Vi ber alla hålla avstånd enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi kan vara max 8 personer i lokalen samtidigt. Du behöver därför föranmäla och boka tid för ditt besök till Thomas Axelsson på telefonnummer: 072-529 01 14.

Välkommen!
OBS! Studiero håller uppehåll vid skollov och röda dagar.

Foto: Jessica Mossberg

För mer information kontakta