Studiero med fika – Tisdagar kl 15-18.30

Gymnasieelever är välkomna till Stefanssalen på tisdagar, med gott om plats för både läxläsning och samtal. Välkommen att sitta ner i lugn och ro för att studera, fika och umgås. Behöver du hjälp med läxläsningen finns personal till hands. Ingen föranmälan behövs!

Det gör inget om du inte känner någon sedan innan, det här är även en perfekt plats att träffa nya vänner på. Vi bjuder på kaffe/te och smörgås. För den som går
och bär på något tungt finns socialkurator alltid på plats för stöd och samtal. Studiero är gratis för alla.

Hitta hit: Stefanssalen ligger på Frejgatan 31, du går in genom båda portarna och passerar den lilla innergården.

Thomas Axelsson håller i tisdagsträffarna för ungdomar. Han är utbildad socionom med lång erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Han har bland annat arbetat med stöd och vägledning för ungdomar med drogmissbruk och/eller psykisk ohälsa. Han har även arbetet som behandlare på MiniMaria.

Välkommen!
OBS! Studiero håller uppehåll vid skollov och röda dagar.

Foto: Jessica Mossberg

För mer information kontakta