Studiero med fika!

Alla gymnasieelever är välkomna till Johannessalens moderna lokaler, med gott om plats för både läxläsning och samtal. Här kan du sitta ner i lugn och ro för att studera, fika och umgås. Behöver du hjälp med läxläsningen finns personal till hands.

Terminsstart 27 augusti.

Varje tisdag kl 15-19 i Johannessalen

(Under S:t Johannes kyrka , Johannesgatan 19) i Stockholm

Det gör inget om du inte känner någon sedan innan, det här är även en perfekt plats att träffa nya vänner på. Vi bjuder på kaffe/te och smörgås. För den som går
och bär på något tungt finns socialkurator alltid på plats för stöd och samtal. Här finns även möjlighet att delta i mindfulnessövningar och yoga med utbildad personal.

Ingen föranmälan, ingen kostnad – bara att dyka upp.

Thomas Axelsson håller i tisdagsträffarna för ungdomar. Han är utbildad socionom med lång erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Han har bland annat arbetat med stöd och vägledning för ungdomar med drogmissbruk och/eller psykisk ohälsa. Han har även arbetet som behandlare på MiniMaria.

Välkommen!

Kontakta mig för mer information

För mer information kontakta

Thomas Axelsson