Plugghäng med fika!

Alla gymnasieelever är välkomna till Frejgatan 43:s mysiga lokaler, med gott om plats för både soffhäng och läxläsning. Här kan du sitta ner i lugn och ro för att studera, fika och samtala. Behöver du hjälp med läxläsningen finns personal till hands.

Varje tisdag kl 15-19
Frejgatan 43, bv i Stockholm

Det gör inget om du inte känner någon sedan innan, det här är även en perfekt plats att träffa nya vänner på. Vi bjuder på kaffe/te och smörgås. För den som går
och bär på något tungt finns socialkurator alltid på plats för stöd och samtal. Här finns även möjlighet att delta i mindfulness övningar och yoga med utbildad personal.

Ingen föranmälan, ingen kostnad –bara att dyka upp.
Välkommen!

Kontakta mig för mer information

För mer information kontakta

Thomas Axelsson