INSTÄLLT Studiero med fika

Alla gymnasieelever är välkomna till Johannessalens moderna lokaler, med gott om plats för både läxläsning och samtal. Här kan du sitta ner i lugn och ro för att studera, fika och umgås. Behöver du hjälp med läxläsningen finns personal till hands.

Studiero ställs in tills vidare. Detta med hänsyn till vårt allas ansvar att inte sprida smitta. Vi ber att få återkomma när vi tar upp verksamheten igen och följer utvecklingen och råden från myndigheterna.

Varje tisdag kl 15-19 i Johannessalen

(Under S:t Johannes kyrka , Johannesgatan 19) i Stockholm

Det gör inget om du inte känner någon sedan innan, det här är även en perfekt plats att träffa nya vänner på. Vi bjuder på kaffe/te och smörgås. För den som går
och bär på något tungt finns socialkurator alltid på plats för stöd och samtal. Här finns även möjlighet att delta i mindfulnessövningar och yoga med utbildad personal.

Ingen föranmälan, ingen kostnad – bara att dyka upp.

Thomas Axelsson håller i tisdagsträffarna för ungdomar. Han är utbildad socionom med lång erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Han har bland annat arbetat med stöd och vägledning för ungdomar med drogmissbruk och/eller psykisk ohälsa. Han har även arbetet som behandlare på MiniMaria.

Välkommen!
OBS! Uppehåll vid skollov och röda dagar.

För mer information kontakta

Thomas Axelsson