Foto: IKON

Barn- och familjeverksamheten

Innerstaden är full av familjer och små barn syns överallt. Vi vill vara en naturlig och prestigelös mötesplats, där barnen står i fokus och föräldrar ges en möjlighet till socialt umgänge.

Verksamheten öppnar för höstterminen den 9 september 2021. 

Vi träffar er även gärna digitalt och lägger regelbundet upp små sång- och lekfilmer på YouTube – följ oss gärna!

Praktisk information

Barn- och familjeverksamheten träffas varje torsdag från kl 13 i Stefanskyrkan i Vanadislunden, Frejgatan 20 b. Uppehåll vid skollov och röda dagar.

ÖPPNA BARN- OCH SÅNGGRUPPER PÅ TORSDAGAR

Torsdagar kl 13.00 slår vi upp dörrarna till Stefanskyrkan. Under hela höstterminen bjuder vi in familjer med barn i åldern 0-7 år att leka, sjunga, samtala och ha trevligt i olika grupper (se nedan). Det är gratis för alla och ni behöver inte anmäla er i förväg. Även syskon är välkomna. 

Vi ber alla hålla avstånd enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kan komma att begränsa antal besökare för att det inte ska bli för trångt.

Barn 0-2 år

Öppen barn- och föräldragrupp kl 13.00-14.30
Här finns möjlighet för barnen att leka och träffa andra små barn och för vuxna att träffas och umgås. Vi har sångstund kl 13.30 där fokus ligger på interaktion mellan den vuxna och det lilla barnet, ett sätt att stärka och fördjupa trygghet och närhet med hjälp av sång, musik och rörelse. Läs mer »

Barn 2-4 år

Öppen barn- och sånggrupp kl 15.30-16.30.
Barn i åldern 2-4 år välkomnas bus och lek innan musikstunden startar. När vi sjunger får många sinnen vara med och utvecklas i olika musiklekar. Vi övar rytm, motorik och samspel. Vi tränar på ett lekfullt sätt att lyssna på varandra med hjälp av musik. Läs mer »

Barn 4-7 år

Öppen körlekis kl 16.30-17.30
Barn i åldern 4-7 år (som ännu inte börjat första klass) välkomnas till denna grupp. På ett lekfullt sätt får barnen jobba med gruppsång, rytmik och sånglekar som även utmanar och utvecklar röst och öra. Läs mer »

För mer information kontakta

Martina Möllås

Martina Möllås

S:t Johannes församling

Musikpedagog, Körledare

Thomas Axelsson

Thomas Axelsson

S:t Johannes församling

Socionom