Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Barn- och familjeverksamheten

Innerstaden är full av familjer och små barn syns överallt. Vi vill vara en naturlig och prestigelös mötesplats, där barnen står i fokus och föräldrar ges en möjlighet till socialt umgänge. Gemensamt för våra aktiviteter är att de är gratis för alla. Varmt välkomna!

ÖPPNA BARN- OCH SÅNGGRUPPER PÅ TORSDAGAR

Torsdagar kl 13.00 slår vi upp dörrarna till våra mysiga lokaler på Frejgatan 43. Under hela höstterminen bjuder vi in familjer med barn i åldern 0-7 år  att leka, sjunga, samtala och fika i olika grupper. Det är gratis för alla och ni behöver inte anmäla er i förväg. Även syskon är välkomna! 

Barn 0-2 år

Öppen barn- och föräldragrupp kl 13.00-14.30
Här finns möjlighet för barnen att leka och träffa andra små barn och för vuxna att träffas och fika. Vi har sångstund kl 13.30 där fokus ligger på interaktion mellan den vuxna och det lilla barnet, ett sätt att stärka och fördjupa trygghet och närhet med hjälp av sång, musik och rörelse. Läs mer »

Barn 2-4 år

Öppen barn- och sånggrupp kl 15.30-16.30.
Barn i åldern 2-4 år välkomnas med mellanmål och lek innan musikstunden startar. När vi sjunger får många sinnen vara med och utvecklas i olika musiklekar. Vi övar rytm, motorik och samspel. Vi tränar på ett lekfullt sätt att lyssna på varandra med hjälp av musik. Läs mer »

Barn 5-7 år

Öppen körlekis kl 16.45-17.15
Barn i åldern 5-7 år (som ännu inte börjat första klass) välkomnas till denna helt nystartade grupp. På ett lekfullt sätt får barnen jobba med gruppsång, rytmik och sånglekar som även utmanar och utvecklar röst och öra. Kommer man en stund tidigare hinner man även pyssla och äta mellanmål. Läs mer »

För mer information kontakta

Jill Nordin

Jill Nordin

S:t Johannes församling

Musiker och körledare

Magnus Hellström

S:t Johannes församling

Präst - komminster