Öppen barn- och föräldragrupp

I september starar vi upp igen. Tillsammans sjunger och leker vi med våra 0-2-åringar.

Öppen barn- och föräldragrupp är för barn mellan 0-2 år. Här finns möjlighet för barnen att leka och träffa andra små barn och för vuxna att träffas. Under coronatider kommer vi inte att servera fika, men man får gärna ta med eget.

Vi ber alla hålla avstånd enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kan komma att begränsa antal besökare för att det inte ska bli för trångt.

Vill man så kommer man redan kl 13.00 när vi öppnar våra lokaler och tar fram babyleksakerna. Kl 13.30 sjunger vi sen en stund och gör sånglekar tillsammans.

#kemikaliefritt #fairtrade #roligaleksaker

Det finns ett stort fokus på interaktion mellan den vuxna och det lilla barnet, ett sätt att stärka och fördjupa trygghet och närhet. Sång, rörelse och musik gynnar
barnets motoriska och språkliga utveckling. Förutom rörelser med kroppen använder vi även instrument som små trummor, bjällror och maracas. Men även
olika tyger som känns roliga att hålla i eller är lena mot skinnet och spännande för ögat.

Efteråt finns det fika för de vuxna och en chans att sitta och prata med andra som också har barn i liknande ålder.

Martina Möllås leder denna grupp tillsammans med Thomas Axelsson. Martina är utbildad sång och musikpedagog. Thomas är utbildad socionom med lång erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar.

Hos oss finns mikrovågsugn, skötbord och många leksaker att leka med. Ingen föranmälan behövs, bara att dyka upp. Välkommen!

Vi jobbar aktivt med att köpa in ekologiska, organiska och/eller Fairtrade märkta leksaker för att kunna erbjuda ditt barn en trygg och rolig lek och samtidigt värna om Guds skapelse.

Här kommer en glad hälsning från Martina, Jill och Magnus på barn- och familjeverksamheten i S:t Johannes församling. Höj volymen och sjung med vettja!!

Se fler musikvideos här ››

tid och plats

Tid: Torsdagar kl 13.00-14.30

Möjlighet till fri lek 13.00-13.30
Sångstund kl 13.30-14.00

Plats: Stefanskyrkan i Vanadislunden, Frejgatan 20b.
Uppehåll vid skollov och röda dagar.

Bilder från Babykonserten 18 oktober i Stefanskyrkan Foto: Jessica Mossberg

För mer information kontakta