Inställd! Öppen barn- och föräldragrupp

Inställd verksamhet på torsdagar! Barn- och familjeverksamheten på torsdagar i Stefansgården ställs in tills vidare. Detta då vi som församling tycker det är viktigt att värna om allas vår hälsa och minimera smittspridning i solidaritet med våra medmänniskor.

Här kommer en glad hälsning från Martina, Jill och Magnus på barn- och familjeverksamheten i S:t Johannes församling. Höj volymen och sjung med vettja!! Vi längtar tills vi ses igen och kommer under tiden att lägga ut lite sånger här på nätet, så vi kan sjunga tillsammans från våra hem. Kram på er alla!!

tid och plats

Sportlov vecka 9, då har vi ingen verksamhet.

Tid: Torsdagar kl 13.00-14.30

Möjlighet till fri lek 13.00-13.30
Sångstund kl 13.30-14.00
Fika för de vuxna kl 14.00-14.30

Plats: Frejgatan 43, 1 trappa ned

Uppehåll vid skollov och röda dagar.

Öppen barn- och föräldragrupp är för barn mellan 0-2 år. Här finns möjlighet för barnen att leka och träffa andra små barn och för vuxna att träffas och fika i våra
fina, mysiga lokaler.

Vill man så kommer man redan kl 13.00 när vi öppnar våra lokaler och tar fram babyleksakerna. Kl 13.30 sjunger vi sen en stund och gör sånglekar tillsammans.

Det finns ett stort fokus på interaktion mellan den vuxna och det lilla barnet, ett sätt att stärka och fördjupa trygghet och närhet. Sång, rörelse och musik gynnar
barnets motoriska och språkliga utveckling. Förutom rörelser med kroppen använder vi även instrument som små trummor, bjällror och maracas. Men även
olika tyger som känns roliga att hålla i eller är lena mot skinnet och spännande för ögat.

#kemikaliefritt #fairtrade #roligaleksaker

Efteråt finns det fika för de vuxna och en chans att sitta och prata med andra som också har barn i liknande ålder.

Jill Nordin leder denna gruppen tillsammans med Magnus Hellström. Jill är utbildad sång och musikpedagog och har även gått kurs i barnrytmik. Magnusär präst med ansvar för barnverksamheten i S:t Johannes församling.

Hos oss finns mikrovågsugn, skötbord och många leksaker att leka med. Ingen föranmälan behövs, bara att dyka upp. Varmt välkommen!

Vi jobbar aktivt med att köpa in ekologiska, organiska och/eller Fairtrade märkta leksaker för att kunna erbjuda ditt barn en trygg och rolig lek och samtidigt värna om Guds skapelse.

Bilder från Babykonserten 18 oktober i Stefanskyrkan Bild: Jessica Mossberg

För mer information kontakta