Öppen barn- och föräldragrupp

Här kan ni träffa andra barn och föräldrar, leka, sjunga och fika.

tid och plats

Höstterminen startar 20/9 2018

Tid: Torsdagar kl 13.30-15.30
Plats: Frejgatan 43, 1 trappa ned

Vi vill vara en naturlig och prestigelös mötesplats, där barnen står i fokus och föräldrar ges en möjlighet till socialt umgänge. Vi träffas på torsdagar, kl 13.30. Sångstund kl 14.00. Efteråt är det fri lek och vi bjuder på fika för de som önskar.

Hos oss finns mikrovågsugn, skötbord och många leksaker att leka med. Ingen föranmälan behövs, bara att dyka upp.

#kemikaliefritt #fairtrade #roligaleksaker

Vi jobbar aktivt med att köpa in ekologiska, organiska och/eller Fairtrade märkta leksaker för att kunna erbjuda ditt barn en trygg och rolig lek och samtidigt värna om Guds skapelse.

Välkommen!

För mer information kontakta