Inställd! Öppen barn- och sånggrupp – För barn 2-4 år.

Inställd verksamhet på torsdagar under mars, april och maj! Barn- och familjeverksamheten på torsdagar i Stefansgården ställs in tills vidare. Detta då vi som församling tycker det är viktigt att värna om allas vår hälsa och minimera smittspridning i solidaritet med våra medmänniskor.

Här kommer en glad hälsning från Martina, Jill och Magnus på barn- och familjeverksamheten i S:t Johannes församling. Höj volymen och sjung med vettja!! Vi längtar tills vi ses igen och kommer under tiden att lägga ut lite sånger här på nätet, så vi kan sjunga tillsammans från våra hem. Kram på er alla!!

tid och plats

Sportlov vecka 9 och Påsklov vecka 15, då har vi ingen verksamhet.

Ålder: 2-4 år
Tid: Torsdagar kl 15.30-16.30

Enkelt meliis 15.30-16.00
Sångstund kl 16.00-16.30
Möjlighet till mellis för dem som har syskon i Körlekis kl 16.30-17.15
Plats: Frejgatan 43, 1 trappa ned

Uppehåll vid skollov och röda dagar.

I denna grupp är barnen mellan 2-4 år (äldre barn hänvisas till körlekis som övar direkt efter Öppen barn- och sånggrupp)

Från kl 15.30 finns möjlighet att äta enkelt mellanmål och att kanske även hinna leka lite i våra fina, mysiga lokaler. Kl 16.00 startar musikstunden där vi tillsammans sjunger och gör olika sånglekar där många olika sinnen får vara med och samspela. Vi tränar på ett lekfullt sätt att lyssna på varandra med hjälp av musik. Vi tränar rytm, motorik och samspel. Och självklart är sångglädjen i centrum. Vi sjunger allt ifrån Lilla Katt till nyskriven barnmusik.

Efter sångstunden kan de som har syskon som är lite äldre och som ska vara med på körlekis äta mellanmål medan 5-7 åringarna övar kör och sånglekar.

Jill Nordin leder denna grupp. Jill är utbildad sång och musikpedagog och har även gått kurs i barnrytmik.

För mer information kontakta

Jill Nordin