Öppen barn- och sånggrupp

I denna grupp är barnen mellan 2-4 år. Vi sjunger och gör olika sånglekar tillsammans.

tid och plats

Ålder: 2-4 år
Tid: Torsdagar kl 15.30-16.30

Sångstund kl 16.00-16.30
Plats: Stefanskyrkan i Vanadislunden, Frejgatan 20 b
Uppehåll vid skollov och röda dagar.

I denna grupp är barnen mellan 2-4 år (äldre barn hänvisas till körlekis som övar direkt efter Öppen barn- och sånggrupp).

Vi ber alla hålla avstånd enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kan komma att begränsa antal besökare för att det inte ska bli för trångt.

Från kl 15.30 finns möjlighet leka lite. Kl 16.00 startar musikstunden där vi tillsammans sjunger och gör olika sånglekar där många olika sinnen får vara med och samspela. Vi tränar på ett lekfullt sätt att lyssna på varandra med hjälp av musik. Vi tränar rytm, motorik och samspel. Och självklart är sångglädjen i centrum. Vi sjunger allt ifrån Lilla Katt till nyskriven barnmusik.

Martina Möllås leder denna grupp tillsammans med Thomas Axelsson. Martina är utbildad sång och musikpedagog. Thomas är utbildad socionom med lång erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar.

Ingen föranmälan behövs, bara att dyka upp. Välkommen!

Här kommer en glad hälsning från Martina, Jill och Magnus på barn- och familjeverksamheten i S:t Johannes församling. Höj volymen och sjung med vettja!! Se fler musikvideos här ››

För mer information kontakta

Martina Möllås