Öppen barn- och sånggrupp

I denna grupp är barnen mellan 2-4 år. Vi sjunger och gör olika sånglekar tillsammans.

Höstterminen startar 15 september 2022.

Vi träffar er gärna digitalt och lägger regelbundet upp små sång- och lekfilmer på YouTube – följ oss gärna!

TID OCH PLATS

Terminsstart 15 september 2022

Ålder: 2-4 år
Tid: Torsdagar kl 15.30-16.30

Sångstund kl 16.00-16.30
Plats: Stefanskyrkan i Vanadislunden, Frejgatan 20 b
Uppehåll vid skollov och röda dagar.

I denna grupp är barnen mellan 2-4 år (äldre barn hänvisas till körlekis som övar direkt efter Öppen barn- och sånggrupp).

Från kl 15.30 finns möjlighet leka lite. Kl 16.00 startar musikstunden där vi tillsammans sjunger och gör olika sånglekar där många olika sinnen får vara med och samspela. Vi tränar på ett lekfullt sätt att lyssna på varandra med hjälp av musik. Vi tränar rytm, motorik och samspel. Och självklart är sångglädjen i centrum. Vi sjunger allt ifrån Lilla Katt till nyskriven barnmusik.

Martina Möllås leder denna grupp tillsammans med Ingemar Berglind. Martina är utbildad sång och musikpedagog.

Ingen föranmälan behövs, bara att dyka upp. Välkommen!

Här kommer en glad hälsning från Martina och Mia på barn- och familjeverksamheten i S:t Johannes församling. Höj volymen och sjung med vettja!! Se fler musikvideos här ››

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.