Stefanskyrkan

Stefanskyrkan ligger i församlingens norra del, i Vanadislunden. Liksom S:t Johannes kyrka är Stefanskyrkan byggd i nord-sydlig riktning med koret i norr. I den här kyrkan hålls de flesta av församlingens gudstjänster och förrättningar.

Stefanskyrkan ligger vackert i Vanadislunden  och rymmer 170 personer. Populär för dop, bröllop och begravningar.

Frejgatan 20b, 113 49  Stockholm.
T-bana Rådmansgatan eller Odenplan.

Öppettider
Kyrkan är öppen tisdag–söndag kl 11–16 och söndag 17-18.30 i samband med Stefansmässan. Du är varmt välkommen in för att kanske tända ett ljus eller bara komma bort från stadens brus. Det finns alltid en kyrkguide till hands för att svara på frågor.

Anpassning för funktionshindrade
Det finns en parkering för funktionshindrade med anslutning till hiss som går upp till kyrkorummet, och det finns handikapptoalett.

Det går att få tillgång till hörselslinga i kyrkorummet.