Träffpunkter

Vi finns här för dig, i våra kyrkor och församlingslokaler, genom personliga möten och samtal. Ser fram emot att dela dagen med dig.

Kontakt med diakonin

Christer Schwartz, diakon. Tel: 08-508 88 653
Micaela Leijonmarck Pilati, diakon. Tel: 08-508 88 667
Thomas Axelsson, socionom. Tel: 08-799 79 42

Andakter

Andakt på servicehuset Väderkvarnen, Brunnsgatan 26, kl 14.30,
i klubbrummet. På dessa andakter finns alltid diakon/präst med och det är sång och musik. Kaffe med dopp.

Drop in på 43:an

Öppet hus varje onsdag kl 14–16.30 på Frejgatan 43, en trappa ned.
Här kan du slinka in för kaffe och kaka/smörgås, för att samtala, läsa tidningen, få hjälp och stöd av diakonen. Du får tillgång till dator för att till exempel betala räkningar, söka information och kontakt med mera. Alla är välkomna, ingen tidsbokning.

Meditation på onsdagar

Meditation handlar om att sitta ner en stund och låta allt vara. Ann vägleder oss i kristen djupmeditation enligt za-zen i Stefanskyrkan. En metod som hjälper oss till stillhet och avspänning. Vi övar tillsammans i tystnad. Du behöver inte anmäla att du kommer och meditationen är gratis.

Tid: Onsdagar kl 17–17.50. En kort introduktion för nya deltagare 16.45.
Plats: Stefanskyrkan, Frejgatan 20 B, Vanadislunden.
Kontakt: Ann Fransson, 08-508 886 59

Vill du vara med som frivillig medarbetare?

Hör av dig till diakonerna eller kom till Drop in så kan du få veta mer om vad som händer. Kanske kan/vill du göra en insats, eller har idéer om vad vi kan göra tillsammans?