Enskede-Årsta församling

Kontakt

Enskede-Årsta församling Besöksadress: Bråviksvägen 47, 12052 Årsta Postadress: Box 750, 12002 Årsta Telefon: +46(8)55613330 E-post till Enskede-Årsta församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Enskede-Årsta församling

Kyrkoherde Hjalmar Fryklind tackar för allt engagemang under valet 2017

Så gick det i kyrkovalet 2017

Valdeltagande 13,09 2013 och 23,42 2017

Valdeltagandet ökade i församlingen. Från 13,09 % av de röstberättigade 2013 till 23,42 % vid årets val. Även nationellt ökade valdeltagandet – från 12,76 % till 18,22 %.

Läs mer om valresultatet här »

PÅ GÅNG I FÖRSAMLINGEN

Aktuellt från Enskede-Årsta församling

En vecka för alla åldrar med extra fokus på änglar. Bland annat genom konserter, utställningar, kyrkpub, gudstjänster, bibelgrupper för stora och små och mycket mer. Välkommen!

Mikaeli 25 sep-1 okt

livet . döden . relationer . Gud . världen . det onda . kärlek
sexualitet . jämställdhet . normer . att vara annorlunda

Konfirmation 2017-2018

livet . döden . relationer . Gud . världen . det onda . kärlek sexualitet . jämställdhet . normer . att vara annorlunda

Ett flyktingläger i Kenya. En boplats för över 200.000 människor. Se filmen om Kakuma - "Om du kommer härifrån".

Kakuma

Svenska kyrkan finns där vi behövs. Tillsammans kan vi göra världen lite bättre, förändra och sprida hopp.

Internationellt arbete

Med hjälp av Za-zentekniken och inspiration från kristen mystik söker vi stillhet för kropp och själ.

Meditation

Sång- dans- och rörelsesamling för barn tillsammans med vuxen. Andakt, pyssel och fika. Ingen föranmälan behövs.

Öppen förskola & Babysång

fortsätter... välkommen med i en stick- och broderigrupp med inriktning på julkrubbemotiv.

Den röda tråden

Fika och soppa varje onsdag i Årsta kyrka. Start 6/9

Café i foajén

Fika och soppa varje onsdag i Årsta kyrka. Start 6/9

Här finns kontaktuppgifter till alla anställda i Enskede-Årsta församling.

Här finns kontaktuppgifter till alla anställda i Enskede-Årsta församling.

Välkommen till Enskede kyrka, Kyrkvillan, Årsta kyrka och församlinghus.

Våra kyrkor & lokaler

Välkommen till Enskede kyrka, Kyrkvillan, Årsta kyrka och församlinghus.