Våra kyrkor & lokaler

Just nu lånar vi inte ut våra lokaler för minnesstund eller i samband med bokning av dop eller vigsel. Detta gäller tills vidare.

Församlingen har en kyrka i Enskede där vi bland annat firar gudstjänster och ger konserter. I Enskede finns också församlingshuset Kyrkvillan med barn- och vuxenverksamhet.

Vi bedriver verksamhet på Dalens sjukhus, där församlingen har tillgång till några mindre lokaler.

I Årsta ligger Årsta kyrka och församlingshus. I samma byggnad finns Enskede-Årsta församlingsexpedition.

Våra lokaler lånas inte ut annat än i samband med dop, vigsel eller begravning.

Lån av våra lokaler

Våra lokaler lånas endast ut i samband med dop, vigsel eller begravning. Nu i coronatider lånar vi inte ut våra lokaler. Det gäller tills vidare.

Vi har tyvärr inte möjlighet att bistå med lokaler för t.ex. externa kurser, fester, möten eller som övningsplats för externa musiker och körer.

TIllgänglighet i våra lokaler

ENSKEDE KYRKA Björkvägen 18
  • Parkering för funktionsnedsatta vid ingången
  • Två trösklar vid entrén