Foto: Joakim Carlström

Välkommen att boka vigsel direkt här på webben!

Hitta lediga tider för vigsel i Enskede-Årsta församling.

Här kan du se alla lediga tider för vigsel i Enskede och Årsta kyrka, och preliminärboka en tid när det passar dig.

Gör så här:
Klicka på Hitta lediga tider. Välj kyrka och/eller datum. Lediga tider visas i kalendern. Syns det inga tider på ett visst datum så beror det på att tiderna redan är bokade. Observera att uppgifter om präst och musiker är preliminära och kan komma att ändras.
Välj en tid och fyll i uppgifter i formuläret som öppnas.

Vigsel Foto: Magnus Aronsson

När din bokningsförfrågan skickats får du en bekräftelse via e-post att din förfrågan mottagits. Därefter gör vi en avstämning innan vi skickar ut en definitiv bekräftelse till dig.

Hittar du ingen tid som passar, eller har andra frågor eller önskemål går det alltid bra att ringa eller mejla till bokningen: 08-556 133 40 eller
enskede-arsta.bokning@svenskakyrkan.se

Tillhör du Vantörs församling så bokar du dop och vigsel i Enskede och Årsta kyrka via Vantörs församlings expedition med nummer 08-556 572 58.
Du kan även få mer information via deras webbplats

Är du osäker på vilken församling du tillhör kan du söka här.

Alla personuppgifter behandlas enligt GDPR.