Kyrkvillan

Kyrkvillan ligger på Stora Gungans väg 3 i Gamla Enskede och är ett av de äldsta husen i området. Här bedriver Enskede-Årsta församling barn- och vuxenverksamhet.

Klicka här för att se Kyrkvillan inifrån »

Adress

Besöksadress: Stora Gungans Väg 3, 122 31 Enskede (obs, det går inte att skicka brev till denna adress, använd nedanstående).
Postadress: Enskede-Årsta församling, Box 750, 120 02 Årsta

VÄGBESKRIVNING

Tunnelbanans gröna linje 18 (Farsta strand-Alvik/Vällingby), gå av vid station Sandsborg, efter trappan, sväng höger. Därefter promenad ca 100 meter, huset ligger på höger sida.

LÅNA LOKAL

Det går att kostnadsfritt låna Kyrkvillan för förtäring i samband med dop eller begravning. Det finns ca 30-35 sittplatser. Tala med bokningen, tfn 08-556 133 40.

Lån av våra lokaler

Våra lokaler lånas endast ut i samband med dop, vigsel eller begravning. Nu i coronatider lånar vi inte ut våra lokaler. Det gäller tills vidare.

Vi har tyvärr inte möjlighet att bistå med lokaler för t.ex. externa kurser, fester, möten eller som övningsplats för externa musiker och körer.

TIllgänglighet i våra lokaler

ENSKEDE KYRKA Björkvägen 18
  • Parkering för funktionsnedsatta vid ingången
  • Två trösklar vid entrén