Kyrkvillan

Kyrkvillan ligger på Stora Gungans väg 3 i Gamla Enskede och är ett av de äldsta husen i området. Här bedriver Enskede-Årsta församling barn- och vuxenverksamhet.

Klicka här för att se Kyrkvillan inifrån »

Adress

Besöksadress: Stora Gungans Väg 3, 122 31 Enskede (obs, det går inte att skicka brev till denna adress, använd nedanstående).
Postadress: Enskede-Årsta församling, Box 750, 120 02 Årsta

VÄGBESKRIVNING

Tunnelbanans gröna linje 18 (Farsta strand-Alvik/Vällingby), gå av vid station Sandsborg, efter trappan, sväng höger. Därefter promenad ca 100 meter, huset ligger på höger sida.

LÅNA LOKAL

Det går att kostnadsfritt låna Kyrkvillan för förtäring i samband med dop eller begravning. Det finns ca 30-35 sittplatser. Tala med bokningen, tfn 08-556 133 40.

Lån av våra lokaler

Våra lokaler lånas endast ut i samband med dop, vigsel eller begravning. Under pandemin lånar vi inte ut våra lokaler.
Obs! Från och med 1 november lånar vi ut lokaler igen.

Vi har tyvärr inte möjlighet att bistå med lokaler för t.ex. externa kurser, fester, möten eller som övningsplats för externa musiker och körer.

TIllgänglighet i våra lokaler

ENSKEDE KYRKA Björkvägen 18
  • Parkering för funktionsnedsatta vid ingången
  • Två trösklar vid entrén