ARS LONGA

Vokalensemblen ARS LONGA

Vokalensemblen ARS LONGA har hämtat sitt namn från Hippokrates sentens Vita brevis ars longa, vilket betyder ungefär Livet är kort men konsten är lång (evig).

OM OSS
Vi vill vara en ensemble som sjunger på en hög konstnärlig nivå med hjärta för framför allt den tidiga och nutida sakrala körmusiken. Vi repeterar ungefär varannan måndag i Enskede kyrka. Under våren 2020 sjunger vi på både högmässor och egna konserter.

VILL DU VARA MED?
Nu söker vi nya sångare i alla stämmor. Du bör ha en gedigen körerfarenhet och vara en god notläsare samt vara beredd på att öva en del hemma då vi inte har repetitioner varje vecka.

Om du är intresserad av en provsjungning ring dirigenten på 08-556 133 38 eller mejla david.aberg@svenskakyrkan.se.

Ett smakprov från höstens skivinspelning:

Carols vid krubban utanför Enskede kyrka. Julen 2017: