Ungdomskvällar i Årsta församlingshus

Kyrkan kan för många vara en plats där man få vara sig själv, komma undan alla krav och förväntningar som kan ställas hemma eller i skolan. Här får du, dina intressen och ditt liv vara det viktigaste.

Foto: Marie Henningsson

BEA (Bästa Enskede Årsta) ungdomsgrupp för dig som är 15 år och uppåt, i Enskede och Årsta!

Ungdomskvällar i Årsta församlingshus

Vi ses utomhus tills restriktionerna lättar. Vi bjuder alltid på fika eller något att äta och hittar på skojiga aktiviteter tillsammans.

Dag: Onsdag
Tid: 17.00-21.00
Plats: Årsta församlingshus, Bråviksvägen 47
Ledare: Marie Henningsson, Karolina Brattgård Thoäng och Anders Ringqvist
Pågår: 7/4-9/7

SOMMARHÄNG MED BEA
I sommar bjuder vi in ungdomsgruppen, tidigare konfirmander och nykonfirmerade till vårt sommarhäng. Vi träffas, pratar om livet, hittar på aktiviteter, sjunger, har andakt och gör utflykter. Vi vänder oss till dig som är 15-20 år. Hör av dig till Marie Henningsson om du vill veta mer.

Dag: Onsdagar kl 17.00-21.00, torsdagar kl 10.00-15.00 (OBS preliminär tid)
Plats: Årsta församlingshus, Bråviksvägen 47, samt mycket utflykter
Ledare: Marie Henningsson, Karolina Brattgård Thoäng och Anders Ringqvist
Pågår: 30/6-15/7 (v 26-28)

SVENSKA KYRKANS UNGA
Svenska Kyrkans Unga, som är Svenska kyrkans nationella barn och ungdomsorganisation är en del av Bea ungdomsgrupp. Det innebär att vi ibland träffar ungdomar från andra delar av Stockholm och deltar i större evenemang som läger, midnattsvolleyboll och Pridefestivalen.

MER INFORMATION
Att vara med i ungdomsgruppen är kostnadsfritt.
Hör gärna av dig till Marie Henningsson för att få veta mer, 08-556 133 45 eller via mejl: marie.henningsson@svenskakyrkan.se