Ungdomskvällar i Årsta församlingshus

Kyrkan kan för många vara en plats där man få vara sig själv, komma undan alla krav och förväntningar som kan ställas hemma eller i skolan. Här får du, dina intressen och ditt liv vara det viktigaste.

Foto: Marie Henningsson

BEA (Bästa Enskede Årsta) ungdomsgrupp för dig som är 15 år och uppåt, i Enskede och Årsta!

Ungdomskvällar i Årsta församlingshus när det blir CORONAFRITT

För den som vill börjar onsdagskvällen med mässa i Årsta kyrka kl 18.30.

Från kl 19.00 fortsätter ungdomsgruppen i källaren där vi alltid bjuder på något att äta eller fika. Ungdomarna och ledarna bestämmer tillsammans terminens kvällsaktiviteter som kan vara allt från att måla tavlor, spela spel, bygga pepparkakshus, kolla på film, samtala, eller bara vara.

Vi avrundar med ljuständning och stänger kl 22.00

SKOLLOV
Under skollov gör vi saker som exempelvis att övernatta i kyrkan, åka på läger, gå på Laserdome, grilla eller klättra i höghöjdsbana.

SVENSKA KYRKANS UNGA
Svenska Kyrkans Unga, som är Svenska kyrkans nationella barn och ungdomsorganisation är en del av Bea ungdomsgrupp. Det innebär att vi ibland träffar ungdomar från andra delar av Stockholm och deltar i större evenemang som läger, midnattsvolleyboll och Pridefestivalen.

MER INFORMATION
Att vara med i ungdomsgruppen är kostnadsfritt.
Hör gärna av dig till Marie Henningsson för att få veta mer, 08-556 133 45 eller via mejl: marie.henningsson@svenskakyrkan.se