Kvällsmässa

De flesta onsdagskvällar under året firar vi Kvällsmässa i Årsta kyrka.

Kvällsmässa

Vi bjuder in till kvällsmässa på onsdagarna (16/1-12/6). Du som tidigare besökt våra Sinnesrogudstjänster och Andaktsmässor kommer att känna igen dig i vår Kvällsmässa. Liksom Sinnesrogudstjänsten är denna mässa öppen för dig som söker Gud, inre lugn eller sinnesro. Du kan komma som du är och du är alltid välkommen. Liksom Andaktsmässan har Kvällsmässan ett vardagligare tilltal genom lovsång och bön. Musiken ackompanjeras oftast av piano eller gitarr.

Fika och soppa

Innan Kvällsmässan serveras vegetarisk soppa med bröd kl 17.30. Från ooch med februari serveras soppan kl 18.00. Har du möjlighet att komma tidigare är det Café i foajén från kl 16. Någon av församlingens präster eller diakoner är på plats om man vill fråga något eller ha ett kortare samtal. För längre samtal är det bättre att boka tid till en annan dag.

16.00 Café i foajén
17.30 Vegetarisk soppa