Några färgranna garnnystan och Act Svenska kyrkanloggan
Foto: istock

Agera med garn - hantverkscafé Act Svenska kyrkan

Drop in varannan tisdag kl 17.00-20.00 i Kyrkvillan, Enskede

Agera med garn - ett hantverkscafé för en bättre värld

Tid: Varannan tisdag kl 17.00-20.00 (ojämna veckor) start 16 januari
Plats: Kyrkvillan, Stora Gungans väg 3
Se kalendern för aktuella datum

Välj bland våra garner och virka/sticka/brodera till förmån för Act Svenska kyrkan. Produkterna kommer att säljas i Kyrkvillan. Ingen föranmälan, bara att komma förbi. Fika och skaparglädje utlovas! Varmt välkommen.

Du kan också ta med ditt eget handarbete och arbeta vidare med det. Du väljer själv om du vill att det ska gå till försäljning eller inte. Oavsett inspirerar vi varandra - tillsammans gör vi skillnad.

Act Svenska kyrkan i Enskede

Hösten 2022 startade ett nytt församlingsarbete med fokus på kyrkans egna biståndsverksamhet - Act Svenska kyrkan. Utgångspunkten är Kyrkvillan i Enskede. Där har vi skapat en mötesplats för information, inspiration och engagemang. Här finns också en butik med församlingstillverkat hantverk och rättvisemärkta varor från hela världen. Välkommen!