EKERÖ PASTORAT Besöksadress: Björkuddsv 2, 17834 EKERÖ Postadress: BOX 116, 17822 EKERÖ Telefon: +46(8)56038700 E-post till EKERÖ PASTORAT Webbplats

Svenska kyrkan på Adelsö-Munsö, Ekerö & Lovö

En sommar med nya toner i våra kyrkor på Mälaröarna. Välkommen till gratis musik hela sommaren i våra tolv kyrkor på sex öar!

Sommarmusiken i kyrkorna på Mälaröarna

från Ekerö pastorat är ute nu! Läs om spännande personer och händelser i Adelsö-Munsö, Ekerö och Lovö församlingar. Bläddra i bladet digitalt här.

Sommarbladet

Nu är anmälningen öppen! Konfirmation 2016/2017 riktar sig till dig som går i 8:an eller är född år 2002 (men även till dig som går i 9:an eller är född år 2001 och som inte hunnit med konfirmation).

Konfirmation - ett minne för livet

Läs vårt senaste blad om allt som händer hela sommaren i våra kyrkor!

Församlingsbladet

Läs vårt senaste blad om allt som händer hela sommaren i våra kyrkor!

Aktuellt från EKERÖ PASTORAT

Hej, vad kan vi hjälpa dig med?