Vad vill du boka?

Här kan du boka tid för dop, vigsel och begravning och anmäla dig till konfirmation. Här hittar du också svar på vanliga frågor om dop, vigsel, konfirmation och begravning.

Lovö kyrka renoveras 2022

INFORMATION: Lovö kyrka kommer att renoveras utvändigt under 2022. Fönstren kommer även att målas invändigt, vilket innebär att kyrkan inte går att boka för dop, vigsel och begravning under några veckor. Vi uppdaterar exakt vilka veckor det blir så snart det är fastställt. Övriga tider går det bra att boka kyrkan under byggtiden, men byggnaden kommer att vara omgiven av byggnadsställningar.

Dop

Dopet, en början på något nytt i livet oavsett om det är barn eller vuxna som döps. Välkommen att boka dop i Ekerö pastorat.

Vigsel

Att vigas är att välja varandra, inför oss själva, varandra och hela världen. Välkommen att boka vigsel i Ekerö pastorat!

Begravning

Under begravningsgudstjänsten får släkt och vänner utrymme att minnas, hedra och ta avsked av den som har dött. Välkommen att boka begravning i Ekerö pastorat.