Other languages with Google Translate

EKERÖ PASTORAT Besöksadress: Björkuddsv 2, 17834 EKERÖ Postadress: BOX 116, 17822 EKERÖ Telefon:+46(8)56038700 E-post till EKERÖ PASTORAT

Kyrkogårdsförvaltningen

Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för begravningsverksamheten och kyrkogårdarna i Ekerö pastorat. Här finns fem kyrkogårdar och en ceremonilokal för borgerlig begravning. Förvaltningen sysselsätter fem personer och har en politiskt tillsatt styrelse.

Aktuellt från KYRKOGÅRDEN

En liten film om begravning

Filmen om begravning är en del av appen Kyrkan och vänder sig till i första hand till barnen, men kan med fördel även ses av vuxna. Förutom att titta på film kan man tända ljus, lägga pussel, spela memory, spela kyrkorgel och hälla vatten i dopfunten. Kyrkan är gratis att ladda ned och finns där appar finns!