Other languages with Google Translate

EKERÖ PASTORAT Besöksadress: Björkuddsv 2, 17834 EKERÖ Postadress: BOX 116, 17822 EKERÖ Telefon:+46(8)56038700 E-post till EKERÖ PASTORAT

Ungdomskväll

Träffa nya vänner eller kom och umgås med dina gamla vänner! Onsdagar är öppna för ungdomar mellan 14 och 25 år. Vi gör det vi känner för: pratar, spelar spel, fikar (vi lägger gärna en slant för frukt/fika som går till välgörenhet), målar, lyssnar på musik m.m. Vissa onsdagar har vi temakväll, en kväll där vi planerat lite extra aktiviteter.  Håll koll i våra sociala medier om vad som är på gång!

Vi börjar kvällen kl. 17.00 då vi lagar mat tillsammans. Klockan 19.00 är det en enkel veckomässa och sedan fortsätter ungdomskvällarna fram till 21.30.

Onsdagar 17.00-21.30
Ekebyhovskyrkan

Var god se Kalendern för datum. Skriv in sökordet ungdom.

Jenny Granlund

Församlingsassistent