Välkommen Integration Ekerö

Svenska kyrkan, Ekerö pastorat i samverkan med nätverk på Mälaröarna

Vi är många som tillsammans arbetar för att bygga ett tryggt, medmänskligt och varmt Ekerö där alla känner sig välkomna. Du kan välja många olika vägar för att vara med välkomna och lära känna nya invånare på Mälaröarna. Här nedan ser du några:

Karin Gustafsson

Flyktingsamordnare och vänfamilj- och bosättningskoordinator

Mer om Karin Gustafsson…

karin.gustafsson2@svenskakyrkan.se #flyktingsamordnare samt vänfamilj- och bosättningskoordinator

I projektet Öar utan gränser samverkar Ekerö kommun och det civila samhället för att välkomna nyanlända mälaröbor, skapa mötesplatser och underlätta för delaktighet och gemenskap i lokalsamhället. Svenska kyrkan Ekerö pastorat är med i detta projekt.

Ekerö kommun - Öar utan gränser