Så styrs Ekerö pastorat

Förtroendevalda 2018-2021

Kyrkofullmäktige

Kyrkofullmäktige är högsta beslutande organ, valda vid kyrkovalet.
I kyrkofullmäktige tas alla övergripande beslut som budget och verksamhetsplan, eventuell försäljning eller inköp av fastigheter. Kyrkofullmäktiges möten är offentliga.

Ordförande: Jan-Hugo Nihlén
Kontakt: hugo@nihlen.com
1 vice ordförande: Håkan Öjerbring
2 vice ordförande: Ingrid Leander

Övriga ledamöter:
Christina Almlöv, Ingrid Amnéus, Barbro Arlinger, Lennart Arlinger, Eeva Axe, Gunilla Blom, Ulla Gyllingmark, Petra Hammar, Maria Hegenbart, Thomas Jacobsén, Roland Johansson, Elisabeth Lagerfelt, Anne-Monica Larsson, Berit Lefvert, Ann Britt Lindberg, Daniel Lindstam, Mårten Mårtensson, Sören Nordström, Margareta Palmborg, Elin Andersson Sjöholm, Peter Östergren

Ersättare:
Torbjörn Alm, Thomas Billig, Annika Gustavsson, Niklas Hegenbart, Bert Holmgren, Anna Tellervo Jakobsson, Åke Liedberg, Ove Långström, Lena Thoms

Nästa sammanträde: Torsdag 25 januari 2018

Kyrkoråd

Kyrkorådet är pastoratets styrelse. Här förbereds ärenden till kyrkofullmäktige. Kyrkorådet har också stort ansvar för löpande ärenden av olika slag. Kyrkorådet har också ansvaret för personalärenden. Kyrkorådets sammanträden är slutna - men protokollen är offentliga.

Ordförande: Sören Nordström
Kontakt: e-post soren.nordstrom@seniorvision.se
1 vice ordförande: Gunilla Blom
2 vice ordförande: Elisabeth Lagerfelt

Övriga ledamöter: Ingrid Amnéus, Barbro Arlinger, Maria Hegenbart, Thomas Jacobsén, Anne-Monica Larsson, Ingrid Leander, Monika Regnfors Sjörén Kyrkoherde.

Suppleanter: Eeva Axe, Ulla Gyllingmark, Daniel Lindstam, Johan Lundgren, Jan-Hugo Nihlén, Gunilla Tovatt.

Nästa sammanträde: Nästa sammanträde i Ekebyhovskyrkan

Församlingsråd

Församlingsråden har valts efter nomineringar i församlingarna - och tillsatts i kyrkofullmäktige. Församlingsråden arbetar med  gudstjänst- och verksamhetslivet i församlingarna. Församlingsrådens protokoll är offentliga.

Adelsö-Munsö församlingsråd

Ordförande: Eeva Axe
Kontakt: e-post eeva.axe@telia.com, telefon 08-560 516 32

Övriga ledamöter: Gunilla Larsson, Tahty Larsson, Ann-Britt Lindberg, Kerstin Lindberg, Anders Nordsjö, Ann-Sofie Kamkar Komminister