Lediga tjänster

Kyrkans förskola söker förskollärare 80-100%

Tjänst: Lärare i förskola/Förskollärare 80-100%. Tillträde: 2021-08-09. 

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer:

Lärare i förskola/Förskollärare - 1-2 års erfarenhet

Om jobbet

Kyrkans förskola ligger i en vacker miljö med en stor och härlig gård samt med närhet till skog. Vår huvudman är Svenska kyrkan i Ekerö pastorat och verksamheten drivs i samarbete med Ekerö kommun.

Förskolan har två avdelningar med 17 barn per avdelning i åldrarna 1- 5 år och tre heltidstjänster per avdelning. Under dagen delar vi in barnen i åldersadekvata grupper. Vi lägger stor vikt vid att arbeta med Grön Flagg, normkreativitet, kemikaliesmart förskola, systematiskt kvalitetsarbete och reflektion. I år arbetar vi med Grön Flaggstemat Livsstil och hälsa.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och har några års erfarenheter av arbete på förskola och är trygg i din arbetsroll. Du har ett professionellt förhållningssätt och skapar goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor. Du som söker är väl förtrogen med förskolans uppdrag utifrån läroplanen, skollagen och aktuella styrdokument och har förmåga att organisera genomförandet av det pedagogiska utvecklingsarbetet. Du är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation och begreppet undervisning och har förmåga att stödja barnen i deras lärande och utveckling. Du har ett nyfiket arbetssätt och en positiv livssyn och du vågar prova. Du har goda ledaregenskaper, är flexibel och har en god samarbetsförmåga.

Ansökan:

Varmt välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 28 maj 2021. Intervjuer sker löpande.

Mejla din ansökan till:
sarah.sjosward@ svenskakyrkan.se

Tänk på att förbereda ett utdrag ur belastningsregistret www.polisen.se.