Stockholms domkyrkoförsamling

Välkommen till Storkyrkan, S:t Jacobs kyrka och S:ta Clara kyrka. Welcome to Storkyrkan - Stockholm Cathedral, St Jacobs Church and St Clara Church.

Här kan du ladda ner månadsprogrammet!

December
Varmt välkommen till en helg med Julen sjungs in! Konserten går i S:t Jacobs kyrka den 15 december kl 15 och 17 och i Storkyrkan den 16 december kl 15 och 17. Medverkande: Anne Sofie von Otter, S:t Jacobs Kammarkör, Rebaroque - Maria Lindal konsertmästare, Mattias Wager orgel under ledning av Gary Graden.  Entré. Slutsålt i S:t Jacobs kyrka. Biljetter finns kvar till Storkyrkan den 16 december.

Julen sjungs in

Varmt välkommen till en helg med Julen sjungs in! Konserten går i S:t Jacobs kyrka den 15 december kl 15 och 17 och i Storkyrkan den 16 december kl 15 och 17. Medverkande: Anne Sofie von Otter, S:t Jacobs Kammarkör, Rebaroque - Maria Lindal konsertmästare, Mattias Wager orgel under ledning av Gary Graden. Entré. Slutsålt i S:t Jacobs kyrka. Biljetter finns kvar till Storkyrkan den 16 december.

Varje dag så förändras den. En krubba i rörelse.
Välkommen med din grupp eller klass på visning.
Visningarna äger rum vardagar mellan kl 09.30-11.30.

Krubbvisning i Storkyrkan

Varje dag så förändras den. En krubba i rörelse. Välkommen med din grupp eller klass på visning. Visningarna äger rum vardagar mellan kl 09.30-11.30. Detta år hjälpte barn från Den Lille prinsen oss att ställa upp krubban. Här finns bilder!