Stockholms domkyrkoförsamling

Stockholms domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget 1, 11129 Stockholm Postadress: BOX 2122, 10313 STOCKHOLM Telefon: +46(8)7233000 E-post till Stockholms domkyrkoförsamling Webbplats

Stockholms domkyrkoförsamling

Välkommen till Storkyrkan, S:t Jacobs kyrka och S:ta Clara kyrka. Welcome to Storkyrkan - Stockholm Cathedral, St. Jacobs Church and St. Clara Church.

Storkyrkan är en kyrka för hela Sverige, för stat och kung, men också för turister och för personer som dagligen söker sig dit för en stunds stillhet och andakt. Öppettider under september mån-fre 9-17 och lör-sön 9-16.

Storkyrkan

Come and see the wonderful architecture, attend a service or enjoy a concert, be with God, light a candle - or find a little peace in the middle of a busy day.

Visiting the Cathedral