Stockholms domkyrkoförsamling

Stockholms domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget 1, 11129 Stockholm Postadress: BOX 2122, 10313 STOCKHOLM Telefon: +46(8)7233000 E-post till Stockholms domkyrkoförsamling Webbplats

Stockholms domkyrkoförsamling

Välkommen till Storkyrkan, S:t Jacobs kyrka och S:ta Clara kyrka. Welcome to Storkyrkan - Stockholm Cathedral, St Jacobs Church and St Clara Church.

Storkyrkan och S:t Jacobs kyrka öppnar sina dörrar för en helkväll med musik. Lördagen den 29 april mellan kl 18.00-24.00 i båda kyrkorna. Här finns programmet!

Kulturnatt Stockholm

Nästan 20 000 lyssnare har hittat till nya Existenspodden. I femte avsnittet samtalar Agneta Lagercrantz med sjukhusdiakon Steve Sjöquist. I sitt jobb träffar han patienter som tvingas möta frågor om liv och död. Hur pratar han med dem och deras närstående? Hur fungerar hans reflektionsgrupper med personalen som arbetar med svårt sjuka barn? Välkommen att lyssna du med! Nya avsnitt varannan vecka.

Existenspodden

Nu pågår vår fördjupande, branschanpassade fortbildning enbart för journalister. "Det här visste jag inte" sa reportrarna efter temat FATTIGDOM på vår första träff. "Vi hade gärna hållit på en heldag", sa deltagarna efter halvdagen om KATASTROFPSYKOLOGI. Du som jobbar i media - välkommen till kunskapsfrukostar och halvdagsutbildningar på olika teman.

KATEDRALEN - utbildning för journalister

Här kan du ladda ner månadsprogrammet för april 2017 i våra kyrkor.