Stockholms domkyrkoförsamling

Stockholms domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget 1, 11129 Stockholm Postadress: BOX 2122, 10313 STOCKHOLM Telefon: +46(8)7233000 E-post till Stockholms domkyrkoförsamling Webbplats

Stockholms domkyrkoförsamling

Välkommen till Storkyrkan, S:t Jacobs kyrka och S:ta Clara kyrka. Welcome to Storkyrkan - Stockholm Cathedral, St Jacobs Church and St Clara Church.

Musik i sommaren / Music in the Summer

Här hittar du sommarens alla konserter i Storkyrkan, S:t Jacobs kyrka och S:ta Clara kyrka. Varmt välkommen! Here you find concerts during the summer months in Stockholm Cathedral, St Jacob's Church and St Clara Church. Welcome!

Kl 19 varje torsdag och fredag i sommar ges konserter i Storkyrkan. Här ser du programmet fram till 1 september! Varmt välkommen! At 7 PM every Thursday and Friday a concert is presented in Stockholm Cathedral. Here you find the program until 1st of September! Welcome!

Musik i katedralen / Music in the Cathedral

Här kan du ladda ner programmet för augusti 2017 i våra kyrkor.

I höst är det kyrkoval. Då får du rösta fram de personer som du vill ska bestämma om ekonomi och inriktning för Domkyrkoförsamlingen, verksamheten i Stockholms stift och Svenska kyrkans politik på nationell nivå.

Kyrkovalet 2017

Och vem är röstberättigad? Hur många brukar gå till valurnorna i kyrkovalet? När kommer resultatet? Här får du svar på frågorna om årets kyrkoval.

Hur går det till att rösta?