Stockholms domkyrkoförsamling

Välkommen till Storkyrkan, S:t Jacobs kyrka och S:ta Clara kyrka. Welcome to Storkyrkan - Stockholm Cathedral, St Jacobs Church and St Clara Church.

"Vad är då en människa?" - andakt från Storkyrkan med Hans Ulfvebrand på temat "goda förvaltare".

Andakt "goda förvaltare"

Tusentals skadade, hundratals döda och saknade. Förödelsen och förlusterna för människorna i Libanon är enorma och kommer påverka landets utveckling under lång tid. Act Svenska kyrkan finns på plats med vårt stöd. Din gåva behövs!

Explosionen i Beirut

Here you find the summer program between 1st of July - 14th of August. Welcome!

Sommar i Storkyrkan - Summer in the Cathedral

Här hittar du sommarens program som löper mellan 1 juli - 14 augusti. Välkommen! Here you find the summer program between 1st of July - 14th of August. Welcome!

Anne Sofie von Otter har tillsammans med Mattias Wager och Fabian Fredriksson gjort en serie inspelningar i Storkyrkan. Karl Thorson film och Staffan Engwall ljud. Nästa ut i serien är Erbarm dich mein, o Herre Gott av J S Bach med Anne Sofie von Otter och Mattias Wager orgel.

Sånger i sommartid med Anne Sofie von Otter

Från och med söndag 28 juni firar vi gudstjänst i söndagsgudstjänstens form kl 11.00. På lördagar från och med 4 juli är det förbönsgudstjänster kl. 11.00 (max 50 personer). Välkommen!

Nu börjar vi mötas i gudstjänst igen!

Här finner du sommarens program 1 juli-28 augusti, Obs! begränsat antal i publiken/Here you find the summer program from 1st of July to 28th of August. Please note that we have limited audience.

Musik i sommaren/Music in Summer

Under lång tid har Storkyrkans yttre vittnat om att det gått många år sedan förra renoveringen. Men nu är det dags igen!

Nu startar renoveringen av Storkyrkan

Stockholm Cathedral will soon embark on an external renovation. The Cathedral will be open during the time. Here you meet Nick Howe and Ulf Lindgren who informs and guides you through the church and why we are renovating the Cathedral. Welcome!

Welcome to Storkyrkan - Stockholm Cathedral