Stockholms domkyrkoförsamling

Välkommen till Storkyrkan, S:t Jacobs kyrka och S:ta Clara kyrka. Welcome to Storkyrkan - Stockholm Cathedral, St Jacobs Church and St Clara Church.

Här kan du ladda ner månadsprogrammet!

December
Vi har släppt biljetter till två av vårens konserter: Mendelssohn: Elias 10 februari och till gosskören The Choir of St John's College, Cambridge 6 april.  Biljetter finns tillgängliga här! Varmt välkomna!

Vi har släppt biljetter till vårens gästande konserter!

Vi har släppt biljetter till två av vårens konserter: Mendelssohn: Elias 10 februari och till gosskören The Choir of St John's College, Cambridge 6 april. Biljetter finns tillgängliga här! Varmt välkomna!

Det var en gång, för länge, länge sedan...då allt hände...

Julspel i S:t Jacobs kyrka 24/12 kl 11.00

Det var en gång, för länge, länge sedan...då allt hände... Välkommen till julspelet om änglar, Maria och Josef - Och ja, elefanten och kamelen är med även i år...​Och faktiskt en giraff!