Foto: Andréas Lindström

Stockholms domkyrkoförsamling

Välkommen till Storkyrkan, S:t Jacobs kyrka och S:ta Clara kyrka. Welcome to Storkyrkan - Stockholm Cathedral, St Jacobs Church and St Clara Church.

Uppstart/Opening up

Från och med 1:a juli startar verksamheter som konserter och gudstjänster med 300 sittande i publik/deltagare. Under sommaren kommer en enklare andakt med musik att sändas från Storkyrkan. From 1:st of July we are opening up for concerts with 300 seated in audience in St Jacobs Church and in St Clara Church.. We are also opening up services with 300 seated participants in Storkyrkan (Swedish language).

S:t Jacobs kyrka håller stängt t o m 31:a augusti 2021

På grund av det rådande läge håller S:t Jacobs kyrka stängt fram till och med 31:a augusti för sightseeing men är öppen vid: Citydiakoni, tisdagar och fredagar 11.00 - 15.00 t o m 2 juli. Öppnar åter 17 augusti. Afterwork fredagar kl 17.00. Kyrkan öppnar en halvtimme innan konsert. Observera 300 sittande personer i publiken. Due to the current situation, St Jacob's Church is closed till 31st of August for sightseeing but open up for: Citydiakoni 11 AM- 2 PM Tuesdays and Fridays. Summer closed from 2nd of July till 16th of August. Concert afterwork on Fridays 17.00 the doors are opening up half an hour before concert. Please note 300 seated in the audience.

JUST NU

Otålig längtan!

En sommarhälsning till dig från domprost Marika Markovits.

En glimt från Storkyrkan: Nionde söndagen efter trefaldighet

Varmt välkomna till En glimt från Storkyrkan med musik och andakt. Medverkande domkyrkokaplan Kristina Ljunggren, Storkyrkans Vokalensemble med domkyrkokantor Gary Graden och vice domkyrkoorganist Michael Waldenby.

Pride

KULTURARV