Stockholms domkyrkoförsamling

Stockholms domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget 1, 11129 Stockholm Postadress: BOX 2122, 10313 STOCKHOLM Telefon: +46(8)7233000 E-post till Stockholms domkyrkoförsamling Webbplats

Stockholms domkyrkoförsamling

Välkommen till Storkyrkan, S:t Jacobs kyrka och S:ta Clara kyrka. Welcome to Storkyrkan - Stockholm Cathedral, St Jacobs Church and St Clara Church.

Lördagen den 27 maj kl 18.00 ger Capella Vitalis och Birkakören tillsammans med
 kammarorkestern ARTE Lars Erik Larssons Förklädd Gud
En kort helgmålsringning inleder.

Aftonmusik i St:a Clara

Lördagen den 27 maj kl 18.00 ger Capella Vitalis och Birkakören tillsammans med kammarorkestern ARTE Lars Erik Larssons Förklädd Gud och Vivaldis Gloria. Solister: Paulina Pfeiffer, Ivonne Fuchs och John Kinell. Recitatör Förklädd Gud: Björn Ranelid. Dirigenter:Thomas Ahrén du Quercy och Amanda Elvin En kort helgmålsringning inleder.

Hur kan Luthers tänkande speglas i retreater och pilgrimsvandringar? Religionsfilosofen Karin Johannesson samtalar om vår tids fördjupade andlighet med prästen och teol dr Normunds Kamergrauzis. Söndag 28 maj i Storkyrkosalen.

Bortom det goda och det onda

Här kan du ladda ner månadsprogrammet för maj 2017 i våra kyrkor.