Stockholms domkyrkoförsamling

Stockholms domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget 1, 11129 Stockholm Postadress: BOX 2122, 10313 STOCKHOLM Telefon: +46(8)7233000 E-post till Stockholms domkyrkoförsamling Webbplats

Stockholms domkyrkoförsamling

Välkommen till Storkyrkan, S:t Jacobs kyrka och S:ta Clara kyrka. Welcome to Storkyrkan - Stockholm Cathedral, St Jacobs Church and St Clara Church.

Här kan du ladda ner månadsprogrammet för mars 2017 i våra kyrkor.

Toner, klanger och ord färdas under valven i våra kyrkor.

Musik

Toner, klanger och ord färdas under valven i våra kyrkor. Nyfikna, men ändå i tradition, låter vi oss föras in i musikens magiska värld. Välkomna att följa med på resan! Här hittar du musikens höstprogram och all information - som konsertlängd, priser, planskisser och hur man beställer biljetter. Vårens program finns nu i våra kyrkor. Här kan du också ladda ned det som en pdf.

Vårens program innehåller ett 60-tal programpunkter om teologi och reformation, med författare och filosofer. Här finns seminarier, boksamtal och vägledning - för dig som vägrar tro på enkla svar. Alltid fri entré.

Katedralakademin