Stockholms domkyrkoförsamling

Stockholms domkyrkoförsamling

Välkommen till Storkyrkan, S:t Jacobs kyrka och S:ta Clara kyrka. Welcome to Storkyrkan - Stockholm Cathedral, St Jacobs Church and St Clara Church.

Fakta- och kunskapsresistens har i dag blivit vedertagna begrepp. Vilka mekanismer ligger bakom? Hur kan vi motverka att falsk och ogrundad information sprids? Söndagen den 18 februari ger professor Åsa Wikforss sitt filosofiska perspektiv på kunskap.

Kunskapen och dess fiender

I sångens och dansens virvlar

Välkommen till S:t Jacobs kyrka och konserten I sångens och dansens virvlar med Maria Matyazova sopran, Ivetta Irkha och Maria Rostotsky pianoduo lördagen den 24 februar kl 15.00. Musik av Johannes Brahms, Antonín Dvořák, Edvard Grieg, Cécile Chaminade, Astor Piazzolla, Giacomo Puccini och Charles Gounod.  Fri entré