Stockholms domkyrkoförsamling

Stockholms domkyrkoförsamling

Välkommen till Storkyrkan, S:t Jacobs kyrka och S:ta Clara kyrka. Welcome to Storkyrkan - Stockholm Cathedral, St Jacobs Church and St Clara Church.

Höstens musikprogram 2017

Här ser du höstens musikprogram, information om biljetter och sittplatser. Du kan även beställa dina biljetter här. För personlig service och gruppbiljetter, se Frågor & svar. Varmt välkomna! Here you find our music program, information about tickets and seating. You can also order your tickets here. For personal service or group discount see Questions & Answers. Welcome!

Nu arbetar vi för fullt med vårens program i Katedralakademin. I mitten av december ska den tryckta foldern finnas i kyrkorna och information om de olika föredragen läggas ut här på hemsidan.

Katedralakademin: Tack för i år och välkommen i vår!