Foto: Andréas Lindström

Stockholms domkyrkoförsamling

Välkommen till Storkyrkan, S:t Jacobs kyrka och S:ta Clara kyrka. Welcome to Storkyrkan - Stockholm Cathedral, St Jacobs Church and St Clara Church.

ADVENT OCH JUL

G F Händel: Messias

Varmt välkommen till G F Händels Messias i Storkyrkan med Maria Keohane, Kristina Hammarström, Carl Unander-Scharin , Karl-Magnus Fredriksson, Rebaroque – Maria Lindal konsertmästare, Mattias Wager orgel, S:t Jacobs Kammarkör under ledning av Gary Graden! Messias framförs den 27 och 28 november kl 16.00. Entré.

På söndag tänder vi första adventsljuset!

Härlig psalmsång och vacker körmusik framförd av Stockholms domkyrkokör, Storkyrkans Ungdomskör väntar. Välkommen att fira Högmässa kl 11.00 i Storkyrkan på första advent.

1:a Adventskonsert UTSÅLD

Välkommen till konsert i S:t Jacobs kyrka den 27 november kl 15.00 där 5EF Adolf Fredriks Musikklasser Norrmalm och Na20ka Stockholms Musikgymnasium/Kungsholmens gymnasium under ledning av Lina Sandborgh och Sofia Ågren framför 1:a Adventskonsert. OBS denna konsert är slutsåld och biljettkassan i S:t Jacobs kyrka kommer att vara stängd.

Kom och sjung med i Klara kyrka!

Allsångseventet Sjung med! då vi sjunger advents- och julsånger tillsammans kommer i år att gå av stapeln i Klara kyrka i Stockholms city tisdagen den 30 november.

Upplev julkrubban i Storkyrkan

Varje dag förflyttas Maria, Josef och de vise männen. Välkommen att uppleva julkrubban i Storkyrkan varje vardag från den 29 november till och med 22 december!

Luciakonserter/Lucia Concerts

Upplev Luciafirandet i Storkyrkan eller i S:t Jacobs kyrka. Sedan många år tillbaka gästas Storkyrkan och S:t Jacobs kyrka av några av Stockholms bästa barn-och ungdomskörer, och våra egna S:t Jacobs Vokalensemble och Storkyrkans ungdomskör. Här ser du alla tider och körer!

AKTUELLT

MUSIK