Stockholms domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget 1, 11129 Stockholm Postadress: BOX 2122, 10313 STOCKHOLM Telefon:+46(8)7233000 E-post till Stockholms domkyrkoförsamling

Stockholms domkyrkoförsamling

Välkommen till Storkyrkan, S:t Jacobs kyrka och S:ta Clara kyrka. Welcome to Storkyrkan - Stockholm Cathedral, St Jacobs Church and St Clara Church.

Februari

Här kan du ladda ner månadsprogrammet!

Februari
Stockholms stift och Stockholms domkyrkoförsamling söker domprost.

Ledig tjänst

Stockholms stift och Stockholms domkyrkoförsamling söker domprost.

Varmt välkomna till vårens musikprogram. Här ser du vårens program. Biljetter till vårens konserter finner du här eller i informationsdisken i Storkyrkan. Programmet finns att hämta i Storkyrkan och i S:t Jacobs kyrka. Du kan även ladda ner det här!

Vårens musikprogram har anlänt!

Välkommen till konserten I ett arktiskt rike söndagen den 23 februari kl 16.00 i Storkyrkan med musik av Lars-Erik Larsson, John Rutter och Michael Waldenby. Medverkande: Maja Frydén sopran, Templets musikkår, Fredrik Råström dirigent, Stockholms domkyrkokör och Joakim Andersson dirigent. Entré.

I ett arktiskt rike

Under våren 2020 sker flera olika aktiviteter för barn och unga i Storkyrkan och S:t Jacobs kyrka. Här hittar du spännande teater, visningar och viktiga samtal! Alla aktiviteter är kostnadsfria.

För barngrupper och skolan

Vårens program tar bland annat upp vad orden kristen och tro betyder år 2020, dop och nattvard  samt Jesus – vem var han och vad ville han säga. Ledare är Ulf Lindgren, domkyrkokaplan. Biskop Andreas Holmberg döper eller konfirmerar dig gärna under påsknatten! Start torsdag 23/1 kl 17.30 i Själakoret i Storkyrkan

Grundkurs i kristen tro för vuxna

Vårens program tar bland annat upp vad orden kristen och tro betyder år 2020, dop och nattvard samt Jesus – vem var han och vad ville han säga. Ledare är Ulf Lindgren, domkyrkokaplan. Biskop Andreas Holmberg döper eller konfirmerar dig gärna under påsknatten! Start torsdag 23/1 kl 17.30 i Själakoret i Storkyrkan