Besöksadress: Stortorget 1, 11129 Stockholm Postadress: BOX 2122, 10313 STOCKHOLM Telefon:+46(8)7233000 E-post till

Sociala kanaler

Stockholms domkyrkoförsamling

Välkommen till Storkyrkan, S:t Jacobs kyrka och S:ta Clara kyrka. Welcome to Storkyrkan - Stockholm Cathedral, St Jacobs Church and St Clara Church.

Här kan du ladda ner månadsprogrammet!

Mars
medlemmar ur Kungl hovkapellet under ledning av Michael Waldenby.  Musik: Mässa C-dur K 317 – Kröningsmässan, Regina coeli K 276 m fl verk. Entré. Varmt välkomna! Köp dina biljetter här!

W A Mozart

Välkommen till konsert W A Mozart i Storkyrkan den 31 mars kl 16.00 med Cecilia Nannesson sopran, Ingrid Tobiasson alt, Klas Hedlund tenor, Johan Wållberg bas, Stockholms domkyrkokör och medlemmar ur Kungl hovkapellet under ledning av Michael Waldenby. Musik: Mässa C-dur K 317 – Kröningsmässan, Regina coeli K 276 m fl verk. Entré. Varmt välkomna! Köp dina biljetter här!

Välkommen till konsert i Storkyrkan den 6 april kl 18.00 med den världsberömda gosskören  The Choir of St John’s College, Cambridge, organister:  Glen Dempsey och James Anderson-Besant under ledning av Andrew Netsingha. Entré. Varmt välkomna! Köp dina biljetter här!

The Choir of St John’s College, Cambridge

Välkommen till konsert i Storkyrkan den 6 april kl 18.00 med den världsberömda gosskören The Choir of St John’s College, Cambridge, organister: Glen Dempsey och James Anderson-Besant under ledning av Andrew Netsingha. Entré. Varmt välkomna! Köp dina biljetter här!

Hittills har närmare två miljoner människor drabbats av cyklonen Idai i Malawi, Moçambique och Zimbabwe men antalet förväntas stiga. Svenska kyrkans internationella arbete finns på plats för att ge stöd till de drabbade.

Insatser för drabbade efter cyklonen Idai