Stockholms domkyrkoförsamling

Stockholms domkyrkoförsamling

Välkommen till Storkyrkan, S:t Jacobs kyrka och S:ta Clara kyrka. Welcome to Storkyrkan - Stockholm Cathedral, St Jacobs Church and St Clara Church.

Lördagen den 2 december kl 15.00 i S:t Jacobs kyrka är det dags för den årliga 1:a Adventskonserten med Adolf Fredriks musikklasser 8AB och Stockolms Musikgymnasium åk 1. Dirigerar Anna Sievers och Sofia Ågren. Entré. Varmt välkomna!

1:a Adventskonsert

Thomas Köll, Karl-Magnus Fredriksson, S:t Jacobs Kammarkör

G F Händel: Messias

Den 1, 2 och 3 december så är det dags för Messiashelgen i Storkyrkan. Medverkande: Maria Keohane, Kristina Hammarström, Thomas Köll, Karl-Magnus Fredriksson, S:t Jacobs Kammarkör Rebaroque – Maria Lindal konsertmästare under ledning av Gary Graden. Pepparkakor och glögg serveras på gården! Varmt välkomna!

Höstens musikprogram 2017

Här ser du höstens musikprogram, information om biljetter och sittplatser. Du kan även beställa dina biljetter här. För personlig service och gruppbiljetter, se Frågor & svar. Varmt välkomna! Here you find our music program, information about tickets and seating. You can also order your tickets here. For personal service or group discount see Questions and answers. Welcome!

Sista programpunkten i år handlar om rättvis lönepolitik. Är det lika lön för lika arbete? Individuell lönesättning? Eller så små löneskillnader som möjligt i ett samhälle? Etikprofessor Carl-Henric Grenholm skrev LO-rapporten "Fem nyanser av rättvisa", och kommer till Storkyrkosalen söndag 26 november kl 13. Alltid fri entré. Välkomna!

Katedralakademin: Teologen och LO:s lönepolitik