Stockholms domkyrkoförsamling

Stockholms domkyrkoförsamling

Välkommen till Storkyrkan, S:t Jacobs kyrka och S:ta Clara kyrka. Welcome to Storkyrkan - Stockholm Cathedral, St Jacobs Church and St Clara Church.

Biljettkassornas öppettider under firandet av Lucia 9-13 december i Storkyrkan och S:t Jacobs kyrka! Obs dessa tider kan ändras!/ Box offices´ opening hours during Lucia celebration in Storkyrkan - Stockholm Cathedral and St Jacob's Church! Please note subject to changes!

Biljettkassornas öppettider under Luciafirandet/Box offices´ opening hours during Lucia celebration

Vi firar i dagarna fem!  Luciakonserterna startar den 9 december och pågår fram t o m den 13 december. Vi flaggar för helt UTSÅLT den 13 december både i S:t Jacobs kyrka och i Storkyrkan. Biljettkassorna inför konserten är stängda. Biljettkassan i Storkyrkan återgår till ordinarie tid: 9:30-16.00.

Luciakonserter/Lucia Concerts

Vi firar i dagarna fem! Luciakonserterna startar den 9 december och pågår fram t o m den 13 december. Vi flaggar för helt UTSÅLT den 13 december både i S:t Jacobs kyrka och i Storkyrkan. Biljettkassorna inför konserten är stängda. Biljettkassan i Storkyrkan återgår till ordinarie tid: 9:30-16.00. Glögg och pepparkaka på Storkyrkans innergård serveras den 9, 10 och den 13 december. Entré. Varmt välkomna!

Höstens musikprogram 2017

Här ser du höstens musikprogram, information om biljetter och sittplatser. Du kan även beställa dina biljetter här. För personlig service och gruppbiljetter, se Frågor & svar. Varmt välkomna! Here you find our music program, information about tickets and seating. You can also order your tickets here. For personal service or group discount see Questions & Answers. Welcome!

Nu arbetar vi för fullt med vårens program i Katedralakademin. I mitten av december ska den tryckta foldern finnas i kyrkorna och information om de olika föredragen läggas ut här på hemsidan.

Katedralakademin: Tack för i år och välkommen i vår!