Stockholms domkyrkoförsamling

Stockholms domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget 1, 11129 Stockholm Postadress: BOX 2122, 10313 STOCKHOLM Telefon: +46(8)7233000 E-post till Stockholms domkyrkoförsamling Webbplats

Stockholms domkyrkoförsamling

Välkommen till Storkyrkan, S:t Jacobs kyrka och S:ta Clara kyrka. Welcome to Storkyrkan - Stockholm Cathedral, St Jacobs Church and St Clara Church.

En kort helgmålsringning inleder.

Aftonmusik i St:a Clara

Lördagen den 24 juni kl 18.00 ges Toner från Trollsjön. Medverkande: Christer Wikmark tenor och vid pianot Michael Waldenby. Fri entré. Varmt välkommen! En kort helgmålsringning inleder.

Fri entré. Varmt välkommen!

Midsommarkonsert

Lördagen 24 juni kl 15.00 ger Michael Waldenby en orgelkonsert. Verk av Verk av J S Bach och Felix Mendelssohn m fl. Fri entré. Varmt välkommen!

I höst är det kyrkoval. Då får du rösta fram de personer som du vill ska bestämma om ekonomi och inriktning för Domkyrkoförsamlingen, verksamheten i Stockholms stift och Svenska kyrkans politik på nationell nivå.

Kyrkovalet 2017

Och vem är röstberättigad? Hur många brukar gå till valurnorna i kyrkovalet? När kommer resultatet? Här får du svar på frågorna om årets kyrkoval.

Hur går det till att rösta?

Här kan du ladda ner månadsprogrammet för juni 2017 i våra kyrkor.