Stockholms domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget 1, 11129 Stockholm Postadress: BOX 2122, 10313 STOCKHOLM Telefon:+46(8)7233000 E-post till Stockholms domkyrkoförsamling

Stockholms domkyrkoförsamling

Välkommen till Storkyrkan, S:t Jacobs kyrka och S:ta Clara kyrka. Welcome to Storkyrkan - Stockholm Cathedral, St Jacobs Church and St Clara Church.

Här kan du ladda ner månadsprogrammet!

April
Den största kristna högtiden är påsken vars budskap är att livet är starkare än döden, att den maktlösa kärleken hur ofattbart det än låter och verkar, är starkare än den kärlekslösa makten.

Gudstjänster i påsk

Lär känna bibelns berättelser! Under våren gästas vi av berättaren Anna Agoston som låter oss bekanta oss med olika bibelberättelser. Efter berättelsen finns möjlighet att tala om livsfrågor som kärlek, mod och hopp. Onsdag 24 april kl 10.00–11.00, Själakoret, Storkyrkan.

Moses och uttåget ur Egypten

Om kärlekens centrala plats och utmaning inom kristen

Kärleken

Om kärlekens centrala plats och utmaning inom kristen tro och kristet liv. Werner G. Jeanrond, professor i dogmatik Söndag 28 april kl 13.00–14.30  Storkyrkosalen, Trädgårdsgatan 9.