Stockholms domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget 1, 11129 Stockholm Postadress: BOX 2122, 10313 STOCKHOLM Telefon:+46(8)7233000 E-post till Stockholms domkyrkoförsamling

Stockholms domkyrkoförsamling

Välkommen till Storkyrkan, S:t Jacobs kyrka och S:ta Clara kyrka. Welcome to Storkyrkan - Stockholm Cathedral, St Jacobs Church and St Clara Church.

Januari

Här kan du ladda ner månadsprogrammet!

Januari
Katedralakademin vill vara ett forum där frågor ställs utan rädsla, där vi vågar neka tro på alltför enkla svar och vågar verkligen lyssna till kunskap och erfarenhet. Vårens Katedralakademi har som grundtema – beröring och att bli berörd.

Välkommen till en ny termin med Katedralakademin!

Under våren 2020 sker flera olika aktiviteter för barn och unga i Storkyrkan och S:t Jacobs kyrka. Här hittar du spännande teater, visningar och viktiga samtal! Alla aktiviteter är kostnadsfria.

För barngrupper och skolan

Måndagar 13 januari – 20 april kl 17.25–18.00, Storkyrkan

Tystnad i domen

Människans djupaste längtan efter mening kräver ibland tystnad. Därför ges nu en möjlighet att vara tyst i en mörklagd Storkyrka. Vi sitter framför silveraltaret under 30 minuter. Måndagar 13 januari – 20 april kl 17.25–18.00, Storkyrkan

Under en timme sitter du i tyst bön. Med hjälp av en bibeltext för du ett inre samtal med Gud.  Torsdagar kl 16.00 –17.00, jämna veckor 9 januari – 30 april, Själakoret, Storkyrkan .

Ignatianska andliga övningar

Under en timme sitter du i tyst bön. Med hjälp av en bibeltext för du ett inre samtal med Gud. Torsdagar kl 16.00 –17.00, jämna veckor 9 januari – 30 april, Själakoret, Storkyrkan .