Stockholms domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget 1, 11129 Stockholm Postadress: BOX 2122, 10313 STOCKHOLM Telefon:+46(8)7233000 E-post till Stockholms domkyrkoförsamling

Katedralakademin

Tack alla som varit en del av Katedralakademin denna vår. Både föreläsare och åhörare! Nu arbetar vi med programmet för hösten 2019 som publiceras här så fort det är klart. Om du inte känner till Katedralakademin så kan du bläddra i vårens program (som finns tillgängligt via denna sida) för att få en översikt av spännvidden.

Våren 2019

Ladda ned pdf-versionen direkt här från hemsidan.

Ladda ned

Nu kan du ta del av vårens program i Katedralakademin. Den tryckta foldern finns att hämta i våra kyrkor och pdf-versionen kan du ladda ned direkt här från hemsidan. Där hittar du också information om alla vårens kurser och föredrag. Välkommen!

Begriplighet: Existens och lärande