NYHET! Tradition, rättvisa och döden

I denna nya bok behandlas fundamentala problemställningar om tradition, rättvisa och döden. Pris 200 kronor i Storkyrkan!

Ett syfte med Katedralakademin är att på ett vederhäftigt och systematiskt sätt bearbeta centrala filosofiska, teologiska och etiska problem. Men innan vi försöker besvara våra existentiella frågor låt oss reflektera över hur de kan förstås. I denna bok behandlas fundamentala problemställningar om tradition, rättvisa och döden.

Medverkande skribenter: Bengt Brülde, Carl Reinhold Bråkenhielm, Teresa Callewaert, Göran Collste, Anna Davidsson Bremborg, Thomas Ekstrand, Eskil Franck, Carl-Henric Grenholm, Ann Heberlein, Werner G. Jeanrond, Karin Johannesson, Mattias Martinson, Ola Sigurdson, Peter Strang, Torbjörn Tännsjö, Niklas Ulfvebrand

Pris 200 kronor i Storkyrkan!