Foto: driano Scognamillo

Musik

Toner, klanger och ord färdas under valven i våra kyrkor. Nyfikna, men ändå i tradition, låter vi oss föras in i musikens magiska värld. Välkomna att följa med på resan! Vi släpper biljetter till höstens första konserter på torsdag den 9 september kl 12.00. Här finns programmet för hösten 2021 del 1 att ladda ner!

Höstens program del 1

På grund av omständigheterna beslutade vi att publicera höstens program i två omgångar. Första delen innehåller konserter från och med 5 september t o m 14 november.

I dag den 8 september har vi fått det glädjande beskedet att det kommer att öppnas upp helt och hållet. Detta gör att vi nu kan sammanställa del 2. Programmet kommer att publiceras så fort det är möjligt.

Vi släpper biljetter till tre konserter den 9 september kl 12.00. Dessa är Sergej Rachmaninov: VigiliaOperagala - musik för livet och Gabriel Fauré: Requiem.

Här finner du konserterna.

Varmt välkommen till höstens första konserter!

Våra serier med max 300 i publik:

• Orgelkonsert Storkyrkan lördagar kl 13.00 fri entré
  • Lunchkonsert i S:t Jacobs kyrka torsdagar kl 12.00 (fr o m 16 september) fri entré
  • Orgelkonserter i S:t Jacobs kyrka fredagar kl 17.00 fri entré
  • Lunchkonsert i S:ta Clara kyrka fredagar kl 12.00 fri entré
  • I S:ta Clara kyrka Aftonmusik lördagar  kl 18.00 fri entré

Our concert series with max 300 seated in audience:

•  Organ Recital in Storkyrkan - Stockholm Cathedral at 13.00 Free of charge
  • Lunch concerts in St Jacob's Church Thursdays at noon (12.00) Free of charge (from 16th of September)
  • Organ Recital in St Jacobs's Church Fridays at 5PM Free of charge
  • Lunch concert in St Clara Church Fridays at noon (12.00) Free of charge
  • Evening Music in St Clara Church Saturday at 6PM Free of charge