Foto: Louise Linde

Musik

Toner, klanger och ord färdas under valven i våra kyrkor. Nyfikna, men ändå i tradition, låter vi oss föras in i musikens magiska värld. Välkomna att följa med på resan! All konsertverksamhet i kyrkorummen pausas fram till den 31:a maj. Här hittar du digitala konserter! Concerts in the churches are paused until the 31:st of May. Here you find digital concerts!

I enlighet med Regeringens och Folkhälsomyndighetens skärpta direktiv ställs alla konserter med publik in t o m den 31:a maj.

Alla serier ställs även in:
Orgelkonserterna i Storkyrkan lördagar kl 13.00
Lunchkonserterna i S:t Jacobs kyrka torsdagar kl 12.00
Orgelkonserter i S:t Jacobs kyrka fredagar kl 17.00
Konsert i S:ta Clara kyrka fredagar kl 12.00
I S:ta Clara kyrka Aftonmusik lördagar  kl 18.00

Vi hoppas att vi kan öppna upp för konsert senare, håll utkik här på denna sida eller musikens undersida här

In accordance with the stricter recommendations regarding covid 19 from The Public Health Agency of Sweden and the Government, we have paused all concerts until the 31st of May.

This also includes concerts in our series:

Organ Recitals Storkyrkan - Stockholm Cathedral Saturdays at 13.00
Concerts in St Jacob's Church Thursdays at 12.00
Organ Recitals in St Jacobs's Church Fridays at 17.00
Concerts in St Clara Church Fridays at 12.00
Evening Music in St Clara Church Saturdays at 18.00

We are hoping that we can open up again as soon as possible. For updates check this site or the music's site here

Musiken i församlingen leds av:

domkyrkoorganist Mattias Wager,  vice domkyrkoorganist Michael Waldenby samt domkyrkokantor Gary Graden läs mer här